Futsallers Excelsior 31 krijgen geen Kick van tegenstander

Vrijdag 16 oktober hebben de zaalvoetballers van Excelsior 1 ook hun vierde wedstrijd in de Eerste Divisie verloren. Ditmaal werd met 4-7 verloren van Kick uit Apeldoorn. Na een ruststand van 3-4, werd ook een man-meer situatie niet goed uitgespeeld en liepen de gasten uit naar een geflatteerde overwinning.

Zoals zo vaak dit seizoen begon Excelsior goed aan de wedstrijd. Excelsior was voor het eerst dit jaar compleet, alleen Jos Kreijkes ontbrak wegens een hamstringblessure. Het was Arnoud Baan die oog in oog met doelman hoog over lobde.

Iets later was het wel raak via de de tandem Baan-Lubbers die weer in ere was hersteld: 1-0. John Lubbers was goed op dreef en hield Excelsior in de race tot aan de rust met drie treffers. Met een ruststand van 3-4 was er nog niets aan de hand.

Na rust kregen de gasten uit Apeldoorn een gele kaart, waardoor Excelsior het twee minuten met een man meer mocht proberen. Door het veel te lage baltempo en besluiteloosheid werd de bal echter verloren en scoorde Kick een belangrijke treffer.

In plaats van 4-4 werd het 3-5 en was de wedstrijd eigenlijk voortijdig beslist. Kick speelde de wedstrijd beheerst uit en Excelsior moest opnieuw een bittere pil slikken. Toch biedt het spel van de eerste helft perspectief voor de volgende wedstrijden.

Opstelling Excelsior 31:
Ruud Kreijkes(keeper), René Dangremond, Arnoud Baan, Arsenin Rodriguez, Gerald Keizer, Alidus ter Harmsel, John Lubbers
Coach: Murat Yerlikaya
Grensrechter: Daan Kreijkes