Excelsioren: spek de clubkas! ("Auf geht's"!)

Foto bij Excelsioren: spek de clubkas! ("Auf geht's"!)

Excelsioren: spek de clubkas! ("Auf geht's"!)

Spek de clubkas

Bron: klik hier
RIJSSEN - Kom helemaal in de Alpensferen tijdens het Rijssens Zomerfestival op vrijdag 26 augustus op het festivalterrein bij RKSV in Rijssen. Help mee met de kaartverkoop en verdien geld voor de eigen vereniging. Marc Wiese presenteert de avond die bol staat van originele Alpenmuziek. Wechman Baum, de Palemiger Spatzen en Impuls garanderen een onvergetelijke avond. Het Auf Geht’s Showballet verzorgt niet alleen spetterende optredens maar maakt het feest ook tussen de bezoekers. De Tiroler Deejay houdt tussen de optredens door de stemming hoog.

Het evenement zou vorig jaar al worden gehouden, maar werd afgeblazen vanwege wateroverlast. Nu dus op herhaling. Wie kaarten van vorig jaar heeft, hoeft geen nieuwe te kopen. ‘Das echte Stimmungsfest Auf Geht’s’ is niet zomaar een muzikale show, het is de mix van muziek, zang, dans en entertainment met het publiek in de hoofdrol. Bij de muziek hoort natuurlijk een groot glas schuimend bier of koele wijn.

Door binnen een vereniging kaarten te gaan verkopen van het Rijssens Zomerfestival kan men de eigen verenigingskas spekken. Bij minimaal verkoop van tien entreekaarten, mag de vereniging hiervan 50 procent voor de clubkas behouden.

Kaarten aanvragen: andre@rijssenszomerfestival.nl

Wie met een groep naar het feest komt, kan ook een tafel reserveren bij het podium. Losse kaarten zijn te koop bij de Tapperij de Duizendpoot, Wierdensestraat 42 en Music Store, Schild 2A in Rijssen. En in Enter bij eetcafé/cafetaria De Bakker aan de Dorpsstraat 121.

Meer informatie en e-tickets: http://www.rijssenszomerfestival.nl/
 
 
Kalender icoon zondag 17 juli 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers