Totale off-day Excelsior'31 2 tegen Berkum 2 (0-4)

Foto bij Totale off-day Excelsior'31 2 tegen Berkum 2 (0-4)

Patrick Loohuis (k), Robin Schär, Gert Jan Schultink, Marco Hopman., Reno Timmerman, Remco Gombert, Maarten Smit, Jelte van der Berg, Yorick Calkhoven, Gert Jan Wilbers,
Marco ten Bolscher

Wissels:
Stephan Jansen, Ninos Baysoi, Mo Youglaf

Na de goede overwinning van vorige week op Bennekom 2 (2-3 winst na een 2 -0 achterstand) stond vandaag de wedstrijd tegen laagvlieger Berkum 2 op het programma. Vooraf  bekend dat dit meestal een goede tegenstander is die graag wil voetballen.

Dat maart weer eens zijn staart roerde bleek door de koude wind en regenval. Dit weer bleek een  juiste afspiegeling van ons spel van gister – een collectieve off-day. Positioneel stond het niet goed en we kwamen totaal niet in ons vertrouwde spel. De tegenstander maakte hier graag gebruik van en via enkele counters (en een bal naar de hand penalty) stond het voor rust al 0-3!

In de rust bespraken we dat we konden verliezen, maar niet onze kop moesten verliezen. En immers, we hebben dit seizoen al vaker flinke achterstanden weten weg te poetsen of gelijk te trekken.

De 2e helft werd dan ook voor ons, veel balbezit met meer voetbal. Helaas bracht het ons niet tot een goal. Berkum speelde nog enkel de lange bal op hun snelle rechts buiten. Uit een van deze counters scoorden zijn de 0-4, einde wedstrijd!

Snel vergeten en op naar volgende week thuis tegen DVS’33, waar we echt uit een ander vaatje moeten gaan tappen en het plezier weer laten zegevieren.