Hammer T&D overtuigende winnaar Select Sport 6 tegen 6 toernooi

Foto bij Hammer T&D overtuigende winnaar Select Sport 6 tegen 6 toernooi

Verslag met dank aan Harald Eertink
Hammer T&D mag zich een jaar lang de absolute winnaar van het Select Sport 6 tegen 6 toernooi noemen. Arrevee (recreatie) en Nr 1 van poule D (dames) vielen ook in de prijzen.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi, daarbij ook geholpen door de zon die zich in tegenstelling tot de dagen daarvoor, afgelopen zaterdag veelvuldig liet zien. De vraag vooraf was welk team na 'Hup Excelsior 11'  - de winnaar van vorig jaar - de nieuwe winnaar zou worden van van het Select Sport 6 tegen 6 toernooi.

Het toernooi kende 3 verschillende poules: dames, recreatie en prestatie. Totaal hadden zich 21 teams aangemeld voor dit sportieve en gezellige evenement. Tegen 16.15u waren de winnaars bekend.

Nummer 1 in Poule D bleek ook daadwerkelijk de nummer 1 te zijn, zij waren na 6 speelronden de beste in de damespoule. De strijd in de recreatiepoule ging tussen Arrevee en het 8e van Excelsior'31. Arrevee won de finale overtuigend. En in de prestatiepoule won Hammer T&D de finale van ' Opgehoven Heefd' (geen spelfout).

De uiteindelijke winnaar zou het team zijn dat meer penalty's zou binnen schieten dan de andere winnaars. Erik Baan, keeper en keeperstrainer bij Excelsior'31 werd het vaakst gepasseerd door de spelers van Hammer, waardoor zij de grote toernooiwinnaar werden van deze editie.

Teamcaptain Barnd Hammer kon zijn geluk niet op. Na een week eerder Het Sterkerij Zomeravondtoernooi al te hebben gewonnen, mocht hij nu opnieuw een beker ophalen! Een jaar lang is Hammer nu de grote winnaar van het Select Sport 6 tegen 6 toernooi.