Lease Unlimited nederlaagtoernooi: Excelsior'31 beloften verslaan FC Twente

Foto bij Lease Unlimited nederlaagtoernooi: Excelsior'31 beloften verslaan FC Twente

Lease Unlimited nederlaagtoernooi: Excelsior'31 beloften verslaan FC Twente

* Klik hier voor een aantal foto's (copyright www.excelsior31.nl)

* Klik hier voor de samenvatting op Excelsior'31 TV




De beloften (onder 23 jaar) van Excelsior'31 hebben het tweede duel, in het kader van het Lease Unlimited nederlaagtoernooi, met 2-1 gewonnen van FC Twente Voetbalacademie A1.

FC Twente A1 nam al na 3 minuten de leiding, via een weergaloze schuiver van ruim buiten de 16, van Bilal Ould-Chikh. Na rust sloeg Excelsior'31 terug via Marco ten Bolscher (penalty) en Robin Schär. Eindstand 2-1. Het eerste duel (tegen De Graafschap) in het kader van het Lease Unlimited nederlaagtoernooi eindigde onlangs in 4-4. 

Daarmee is Excelsior'31 nog steeds ongeslagen en heeft dus geen enkele BVO het Rijssense beloftenteam een nederlaag weten toe te brengen.

Starformatie Excelsior'31 beloften <23:
Patrick Loohuis (k), Robin Schär, Nick Haase, Jurriaan Seppenwoolde, Kevin Troost, Reno Timmerman, Gerald ten Hove, Ties ten Barge, Marco ten Bolscher, Niels ten Hoeve en Frank Averesch

Wissels:
Wilco Nieuwenhuis (k), Roberto Cioineaga, Coen Vloedgraven, Mark Breukink, Simon Baysoy en Gert-Jan Schultink.

Voor aanvang van het duel werd de aftrap verricht door Henk Rozemuller, directielid van (naamgever van het nederlaagtoernooi) Lease Unlimited.    

Wie is Lease Unlimited? 
In Lease Unlimited vindt u een unieke partner als het gaat om slim zakelijk autorijden. Merkonafhankelijk, sterk in personenauto's en lichte bedrijfswagens. Lease Unlimited zorgt voor een maximale vrijheid als het gaat om mobiliteit en biedt flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Lees meer over de leasevormen en diensten die Lease Unlimited u kan aanbieden.

www.leaseunlimited.nl

Gratis 60 dagen leasen

Profiteren van gratis 60 dagen leasen ervaart u bij Lease Unlimited. Niet omdat Lease Unlimited 50 jaar bestaat of gesproken wordt van een crisis... maar omdat Lease Unlimited graag samen met u een duurzame relatie aangaat. Lease Unlimited investeert in klanten, met een servicegerichte en flexibele opstelling, waar u rijdt zoals u dat wenst.

Als investering in de relatie met Lease Unlimited ontvangt u een waardecheque ter waarde van gratis 60 dagen leasen. Deze actie geldt voor nieuwe auto’s, maar ook voor actieauto’s, voorraadauto’s en een uniek aanbod lease-auto’s.



Henk Rozemuller, directielid van Lease Unlimited, in gesprek met Bert Bosschers, van Excelsior'31 TV. Cameraman Thijs Nieuwenhuis legt alles vast op de gevoelige plaat.

Waardecheque aanvragen
Wilt u graag een waardecheque 'Gratis 60 dagen leasen' ontvangen van één van de Lease Unlimited accountmanagers? Ga direct naar www.gratis60dagenleasen.nl en vraag uw waardecheque aan. Bekijk daar ook de actievoorwaarden. 

Lease Unlimited helpt u graag!

Lease Unlimited Rijssen
Kalanderstraat 2 Rijssen
* info@leaseunlimited.nl
* www.leaseunlimited.nl
* (0548) 53 70 10

Kalender icoon woensdag 13 november 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers