Foto bij Excelsior'31 verzuimt serie 100% doelkansen te benutten en gaat met 4-1 de bietenbrug op (samenvatting geplaatst!)

Erik Baan, doelman van Excelsior'31 4, verving vanmiddag de niet fitte Arjan Kok

Klik
hier voor de samenvatting van bijkans een kwartier, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

Klik
hier voor een aantal foto's, op de v.v. Capelle website

Klik hier voor een reactie van Excelsior'31 coach Dennis Demmers, op Radio 350 (te beginnen bij de 49e minuut)

IJsselmeervogels werd vanmiddag kampioen van de zaterdag Topklasse, middels een 5-0 overwinning op SC Genemuiden. Daardoor doet Excelsior'31 - IJsselmeervogels van volgende week zaterdag er niet meer toe.

De enige uitdaging voor Excelsior'31 is om als hoogst geklasseerde Oostelijke club te eindigen. Dan dient het zelf te winnen en HHC Hardenberg punten verliezen, 'uit' bij Spakenburg.

Opstelling Excelsior'31:
Erik Baan, Andreas David, John Lubbers, Coen Zwollo, Michel Gerritsen Mulkes, Amanuel Isa (46. Niek Davina), Dennis Rosink, Lesley Nahrwold, Kevin Aman (46. Bunyamin Özkök), Karim Chengachi en Nigel Michels (64. Maurice Bartelds)

Nigel Michels scoorde al na zes minuten spelen namens de bezoekers, maar verder dan dat kwam Excelsior '31 niet. De ploeg van Dennis Demmers zette vooral in de tweede helft de thuisploeg onder druk, maar wist het net niet meer te vinden.

Excelsior was heer en meester, combineerde vlot, maar moest toch toestaan dat Capelle onverdiend won. Ondermeer Nigel Michels en Karim Chengachi kregen gigantische kansen, maar faalden.

Excelsior-doelman Arjan Kok viel in de warming-up ziek uit en werd vervangen door Erik Baan.

In dagblad TC Tubantia van maandag een reactie van trainer Dennis Demmers.