(samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 vergeet zich te belonen (1-2)

Foto bij (samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 vergeet zich te belonen (1-2)

(samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 vergeet zich te belonen (1-2)

Klik hier voor 127 foto's (copyright www.excelsior31.nl)



Bekijk hieronder de uitgebreide samenvatting (in HD) van Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis. Interviews: Leon Simons.



Excelsior'31 - IJsselmeervogels
1-2
40. Marco Aydin 1-0
42. Jasmin Ramic 1-1
75. Bennie van Noord 1-2

Scheidsrechter: dhr. Van de Roest
Toeschouwers: 750
Gele kaart: Tony Tol (IJsselmeervogels)
Rode kaart: geen

Opstelling Excelsior’31:
Arjan Kok, Andreas David, John Lubbers, Maurice Bartelds (46. Kevin Siemelink), Jan Borghuis (79. Dylan Vosskuhler), Dennis Rosink, Hakim Ezafzafi (86. Maarten Smit), Amanuel Isa, Marco Aydin, Robert Wilens en Patrick Gerritsen

Opstelling IJsselmeervogels:
Gino Mommers, Bennie van Noord, Bas Mooij, Nick Kuipers, Arnoud van Toor, Stefano Goncalves, Ferdinand Katipana (58. Mike van de Laar), Jasmin Ramic, Mohammed Faouzi, Joey Snijders (72. Geoffrey Verwey) en Tony Tol

Excelsior’31 vergeet zich te belonen tegen de Vogels (1-2)
RIJSSEN – Sprak Excelsior’31 coach Hans van Dijkhuizen, na de eclatante 4-0 nederlaag van afgelopen zaterdag (tegen Rijnsburgse Boys), er nog schande van dat zijn team ‘schijterig’ had gevoetbald. Tegen IJsselmeervogels stond er een team dat aanvankelijk misschien nog niet overliep van brutaliteit en flair en IJsselmeervogels al evenmin bij de strot greep, desalniettemin bezorgde het ‘de rooien’ een uitermate vervelende avond.



Doelpuntenmaker Marco Aydin kreeg de handen op elkaar van de IJsselmeervogels supporters!

Zoals wel vaker zijn er na 90 minuten voetbal voor Excelsior’31 de complimenten en de Vogels de punten. Voormalig Rijnsburger Boy Bennie Van Noord was in het recente verleden ook al scherprechter voor de Rijssenaren. Dat kunstje herhaalde hij vanavond nog maar eens. De volle winst ging daarmee naar Bunschoten / Spakenburg, daar waar een puntendeling de spelverhouding mogelijk wat beter zou hebben weergegeven.

Bij Excelsior’31 blijkt het ontbreken van de geblesseerden Niek Davina, Cenk Uguz, Denis Mahmudov en Gerald ten Hove overduidelijk niet zomaar 1-2-3 op te vangen.



Excelsior onnodig onderuit tegen IJsselmeervogels
Bron: klik hier
RIJSSEN - Topklasser Excelsior'31 heeft dinsdagavond geen goede zaken gedaan in de competitie. De ploeg uit Rijssen was de betere partij, maar verloor de midweekse ronde thuis van IJsselmeervogels: 1-2.

De ploeg uit Rijssen kwam in de 40e minuut op een voorsprong dankzij een prachtige goal van Marco Aydin. Amper bekomen van dat mooie moment, lag de bal al aan de andere kant in het doel. Ramic kopte de gelijkmaker binnen: 1-1.

De Vogels bleef in de tweede helft loeren op de counter, maar scoorde een kwartier voor tijd uit een corner, Van Noord kopte raak: 1-2.

De teleurstelling bleef achter in Rijssen: Excelsior had het overwicht, maar verloor drie punten.

De door de KNVB voorlopig geschorste Vogels coach Jan Zoutman (uiterst rechts) volgde de verrichtingen van zijn team op de voet

Eerste topklassezege IJsselmeervogels

Bron:klik hier
RIJSSEN In zijn tweede volledige competitiewedstrijd als verantwoordelijke coach van IJsselmeervogels in de topklasse genoot Johan de Man van een winnende formatie. In Rijssen versloegen de Spakenburgers op dinsdagavond Excelsior'31 met 1-2. Bij rust was het 1-1.



Jasmin Ramic kopt de gelijkmaker binnen, na mistasten van Excelsior'31 doelman Arjan Kok

Tweede trainer De Man kon dat succes goed gebruiken en met hem de héle selectie. Hoofdcoach Jan Zoutman zit een (voorlopige) schorsing uit van de KNVB vanwege zijn aandeel in de tijdelijk gestaakte openingswedstrijd in Gouda tegen Jodan Boys, die door IJsselmeervogels met 2-1 werd verloren. Doordat de 'Rooien' afgelopen zaterdag met 1-1 remiseerden met Kozakken Boys, namen de sportieve zorgen toe.

In Rijssen kwam daar voorlopig een einde aan. Jasmin Ramic voorkwam dat Excelsior'31 na een goal van Marco Aydin met een voorsprong van 1-0 ging rusten. Een kwartier voor tijd werd Bennie van Noord matchwinner voor IJsselmeervogels.

 

Kalender icoon woensdag 29 augustus 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers