Excelsior'31 2 opnieuw met lege handen

Foto bij Excelsior'31 2 opnieuw met lege handen

Excelsior'31 2 opnieuw met lege handen

Opstelling Excelsior'31 2: 
Wilco Nieuwenhuis; Kevin Jansen, Gertjan Schultink, Nick Haase, Kevin Troost; Jelte v/d Berg, Danny Schoenmaker, Denian Twellaar; Yorick Calkhoven, Marco Ten Bolscher, Mohammed Kabrune.

Wissels: Marco Hopman, Frank Averesch, Wouter Ditrich.

Verslag door Johnny Peeters
Na de nederlaag vorige week tegen AZSV 2 , moesten we het nu opnemen tegen DZC`68 uit Doetinchem die vorig jaar zijn gepromoveerd naar de reservehoofdklasse. Makkelijk zal het voor ons niet worden, DZC`68 is een echte vechtersploeg die vol de strijd aangaat met hun tegenstander. Die overal kort op zitten en hun tegenstander niet aan het voetballen laten komen.
1e helft

We begonnen zeer sterk aan de wedstrijd, creerde ook een aantal kansen en stonden goed georganiseerd. DZC`68 had het moeilijk in de 1e 25min. Excelsior`31 had de overhand totdat in de 30e min de spits van DCZ´68 scoorde uit een voorzet die van rechts gegeven werd. Daarna zag je het geloof bij de spelers van Excelsior`31 afnemen. We wonnen weinig duels meer en hadden het middenveld niet meer in handen. DZC`68  ging steeds meer inzakken en loerden op de counter. ruststand 1-0.

2e helft
We gingen wisselen, Mohammed ging eraf en Wouter kwam ervoor in de plaats op het middenveld. Danny ging aanvallend spelen op het middenveld en Denian linksbuiten om zo snel mogelijk de aansluitingstreffer te kunnen maken. We deden ons best maar het noodlot sloeg weer toe. In de 60e min scoorde DZC`68 de 2-0. Vanaf de 60emin ging er van alles mis. In de 72e min 3-0 en in de 86e min de 4-0, wat ook de eindstand werd.
 
We kunnen terugkijken op een teleurstellende wedstrijd. De komende week zullen we weer vol aan de bak moeten voor de bekerwedstrijd (uit) tegen De Tubanters 1897 2 en gaan voor de winst om door te kunnen spelen in de beker.

 

Kalender icoon maandag 16 november 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers