G-team begint seizoen spectaculair met training bij Heracles Almelo

Foto bij G-team begint seizoen spectaculair met training bij Heracles Almelo

G-team begint seizoen spectaculair met training bij Heracles Almelo

Door Janine Bakker

Het G Team van Excelsior’31 is het nieuwe seizoen op bijzondere wijze gestart. De eerste training vond niet plaats op het eigen sportpark De Koerbelt, maar in het Polmanstadion van Heracles Almelo!

Onder leiding van René Kolmschot, de assistent-trainer van de Heracles Almelo, kregen de Excelsioren dezelfde professionele warming-up als de nummer van 6 van de Eredivisie. De spieren werden losgemaakt, zodat de passoefeningen die daarna kwamen nog beter lukten. Ook het afwerken op doel ging met de goede aanwijzingen goed. De training werd afgesloten met de traditionele penalty’s, met Wouter en Michael onder de lat.

Na afloop is er een nieuwe groepsfoto gemaakt en kregen we van Heracles Almelo een mooie tas met presentjes. Bij de cadeautjes zat onder andere een foto waar alle Heraclesspelers op staan.

We willen René Kolmschot bedanken voor het leiden van de training en Heracles Almelo bedanken voor de gastvrijheid en het presentje. Het G-Team van Excelsior’31 heeft een prachtige ochtend gehad!

Komende zaterdag, 26 maart, speelt het G Team de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Colmschate. De wedstrijd op sportpark De Koerbelt begint om 10.00 uur. Supporters zijn van harte welkom om de Excelsioren aan te moedigen.

Wil je verder op de hoogte blijven van het G-Team, like dan onze Facebook-pagina Gteam Excelsior’31.

Kalender icoon zondag 20 maart 2016 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers