G-team Excelsior'31 wint nipt van Colmschate

Foto bij G-team Excelsior'31 wint nipt van Colmschate

Door Eva Kloosterman

Zaterdag 26 maart was het zover! We hadden een oefenwedstrijd tegen Colmschate. Spannend, want we hadden nog niet eerder tegen deze ploeg gevoetbald. Gelukkig scheen de zon heerlijk en was het er publiek klaar voor om een mooie wedstrijd te zien.

Na een goede warming-up konden we beginnen aan de wedstrijd. We schudden elkaar de hand en wensten elkaar succes. Nu konden we écht beginnen! De eerste minuten waren beide ploegen aan de bal. In de 6e minuut van de eerste helft was het eerste doelpunt daar, en wel door Michiel.

Michiel stond pas net in het veld, maar was topfit. De 1-0 zat er goed in! Ook Thijs had nog een mooie kans, maar deze ging er helaas niet in. Colmschate deed wat terug met een aantal mooie kansen, maar onze superkeeper Wouter stopte ze allemaal.

Na een rustpauze, waarin iedereen even bij kon tanken met een bekertje ranja, konden we weer verder met de tweede helft. Nu stond Michael, onze andere superkeeper op doel. Thijs maakte zijn misser uit de eerste helft al snel goed, met een mooie individuele actie. Hij schoot de bal in de hoek van het doel. Toen stond het dus 2-0 voor Excelsior'31.

Kort daarna scoorde ook Colmschate hun eerste doelpunt, het was 2-1. Dit is ook de eindstand van de wedstrijd geworden. Excelsior'31 heeft met 2-1 gewonnen, hartstikke goed gedaan toppers!

Als afsluiting hebben we nog penalty’s geschoten. Deze leverden bij beide partijen mooie goals op.

Wij willen Colmschate hartelijk bedanken voor deze oefenwedstrijd.  Hopelijk hebben jullie er net zoveel plezier in gehad als ons en tot de volgende keer!