Bekerzeges Excelsior'31 2 & 3

Foto bij Bekerzeges Excelsior'31 2 & 3

Voor Excelsior'31 2 en Excelsior'31 3 laat de competitiestart nog twee weken op zich wachten. Men speelt eerst drie bekerwedstrijden, waarvan er nu twee zijn gespeeld. Afgelopen weekend speelden beide teams een uitwedstrijd. Het tweede elftal ging op bezoek bij Oranje Nassau en het derde elftal bij Klein Dochteren.

Excelsior'31 2 houdt wederom de nul
* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis
Na de 9-0 overwinning van vorige week op DETO 3 had Excelsior'31 2 tegen Oranje Nassau 2 meer moeite met scoren. Pas vlak voor rust was het voor het eerst raak. Na een lange bal kon Jasper Veltkamp alleen op de keeper af en hij faalde niet, 0-1. Na rust verdubbelde Frank Averesch de score, 0-2. Tien minuten voor tijd speelde Hakan Sandikci zichzelf vrij en hij zorgde ervoor dat de eindstand 0-3 werd.

Oranje Nassau 2 - Excelsior'31 2 0-3 (0-1)
0-1 Jasper Veltkamp
0-2 Frank Averesch
0-3 Hakan Sandikci

Opstelling Excelsior'31 2: Mart Nieuwenhuis, Kevin Jansen, Daan Ligtenberg, Daan Ligtenberg (Ronald van den Berg), Jurriaan Seppenwoolde, Bram Lier (Matthijs Seppenwoolde), Mark van Pijkeren, Frank Averesch (Sander Gerritsen), Nick Pijfers, Sven Jagersma (Maarten Baan), Jasper Veltkamp, Hakan Sandikci

* verslag met dank aan Barnd Hammer
Excesior'31 3 won vorige week met 7-0 van Blauw Wit'66 2. Ook afgelopen zaterdag begon het fel en goed aan de wedstrijd en zette meteen vol druk op Klein Dochteren 2. Dit resulteerde in enkele goede kansen en in het eerste doelpunt aan de kant van de bezoekers. Een corner van Dickjan Goorman werd binnen gekopt door Barnd Hammer. Vervolgens deed Excelsior’31 3 het rustiger aan en ging het concentratieniveau naar beneden, met als gevolg dat Klein Dochteren na een goed uitgevoerde counter de gelijkmaker maakte. Na rust begon Excelsior’31 wederom de eerste paar minuten fel en dit resulteerde ook in kansen maar niet in doelpunten. Excelsior’31 3 had het overwicht en de meeste kansen, maar deze gingen er niet in. Aan het eind van de tweede helft kopte Yorick Calkhoven een voorzet bij de tweede paal heel goed terug naar de eerste paal, waar Bart Getkate deze vervolgens binnen kopte. Volgende week speelt het derde elftal een thuiswedstrijd tegen Enter Vooruit 3, aanvang half 3 op De Koerbelt.

Klein Dochteren 2 - Excelsior'31 3 1-2 (1-1)
0-1 Barnd Hammer