Zege voor Excelsior'31 2, Excelsior'31 3 haalt weer uit

Foto bij Zege voor Excelsior'31 2, Excelsior'31 3 haalt weer uit

Net als vorig weekend zijn er ook dit weekend zeges voor Excelsior'31 1,2 en 3. Het tweede elftal was duidelijk te sterk voor OWIOS 2 en het derde elftal ging verder waar het mee was; wedstrijden dik winnen.

Excelsior'31 2 heeft geen kind aan OWIOS 2
* Verslag door Mart Nieuwenhuis
De tweede uitwedstrijd op rij voor Excelsior'31 2 vond plaats in Oldebroek. Daar kwam het na iets minder dan een half uur spelen op voorsprong. Jasper Veltkamp had een sublieme pass in huis naar Jasper Groothuis, die met een hard schot de 0-1 op het scorebord zette. Een minuut later was het opnieuw raak. Linksback Bram Lier leverde een voorzet op maat af en Maarten Baan hoefde alleen zijn hoofd er tegenaan te zetten om er 0-2 van te maken. Even later opnieuw een goed doelpunt, uit een vrije trap van Matthijs Boerman knikte Jurriaan Seppenwoolde binnen maar dit doelpunt werd afgekeurd. Na rust werd het gelijk 0-3, een lange bal van Daan Ligtenberg kwam terecht bij Yilber Haverslag die zijn klasse toonde en twee spelers van OWIOS het bos in stuurde om vervolgens beheerst binnen te schieten. Daar bleef het bij, net als vorige week tegen DVS'33 2 pakt Excelsior'31 2 weer 3 punten in een uitwedstrijd. Volgende week zaterdag speelt het om half 3 op De Koerbelt tegen Veensche Boys 2.

OWIOS 2 - Excelsior'31 2 0-3 (0-2)
27. Jasper Groothuis 0-1
28. Maarten Baan 0-2
47. Yilber Haverslag 0-3

Opstelling Excelsior'31 2: Mart Nieuwenhuis, Sander Gerritsen, Daan Ligtenberg (Gerald Pas), Jurriaan Seppenwoolde, Bram Lier (Matthijs Seppenwoolde), Matthijs Boerman, Mark van Pijkeren, Jasper Veltkamp, Maarten Baan, Jasper Groothuis (Nick Pijfers), Yilber Haverslag

* Klik hier voor beelden van Multi-video Rijssen

Makkelijke middag voor Excelsior’31 3
* Verslag door Joey Gerritsen Mulkes
Excelsior’31 3 begon sterk aan de wedstrijd en dit resulteerde na 2 minuten al in een goal, na goed voorbereiden van Joey Gerritsen Mulkes maakte Sven Jagersma de 1-0. Tien minuten later werd de 2-0 gemaakt door Yorrick Calkhoven. SVI deed even later iets terug (ons eerste tegendoelpunt dit seizoen in de competitie) maar we bleven geconcentreerd voetballen en zo maakte we voor rust nog 2 goals door Ronald van den Berg en Sven Jagersma. De tweede helft hetzelfde speelbeeld, Excelsior’31 3 was de bovenliggende partij en SVI 3 kwam er niet aan te pas. Door een afstandschot van Ronald van den Berg en een intikker van Frank Tijhof werd de wedstrijd keurig met een 6-1 uitgespeeld. Na drie wedstrijden staat Excelsior'31 3 op 9 punten, het scoorde al 19 goals en incasseerde 1 tegentreffer. Volgende week gaat Excelsior’31 3 op bezoek bij IJVV 2 (dat tevens 9 punten heeft), aanvang 12:30 uur.

Excelsior’31 3 - SVI 3 6-1 (4-1)
2. Sven Jagersma 1-0
13. Yorrick Calkhoven 2-0