Reserves Excelsior'31-zaal boeken belangrijke uitoverwinning bij 't Hoekje

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal boeken belangrijke uitoverwinning bij 't Hoekje

Reserves Excelsior'31-zaal boeken belangrijke uitoverwinning bij 't Hoekje

Samenvatting Hoekje/Toyota - Excelsior'31 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen maandagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de eerste uitzege in de competitie geboekt. In de derby tegen 't Hoekje was Excelsior'31 met 2-3 de winnaar in een spannende wedstrijd, al had de uitslag nog groter kunnen en moeten zijn.

Ondanks waarschuwingen vooraf begon Excelsior'31 andermaal slecht aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut werd een duel slap ingegaan en scoorde de aanvoerder van 't Hoekje de 1-0. Het was de aanvoerder van Excelsior'31 (Daan Kreijkes), die zijn ploeg op gelijke hoogte bracht. Tom Kamphuis dacht de 1-2 te scoren, maar de scheidsrechter dacht dat de bal niet achter de lijn was. De beelden van Jan Nijkamp van Multivideo wijzen echter anders uit.

Na een mooie aanval scoorde wie anders dan John Lubbers de bevrijdende 1-2 en daarna kreeg Excelsior'31 kans op kans. Tom Kamphuis zag zijn harde werken echter niet beloond worden en was onfortuinlijk in de afwerking deze avond. Anton Acis maakte aan alle illusies een einde en scoorde zijn eerste treffer van het seizoen. In de slotfase kwam 't Hoekje echter nog wel terug tot 2-3 en werd het toch nog spannend. Door onder andere goed keeperswerk van Frank Haase kon Excelsior'31 toch de belangrijke punten meenemen naar Rijssen en vindt het weer aansluiting bij andere ploegen onderin de Hoofdklasse.

Volgende week donderdag speelt Excelsior'31-2 een thuiswedstrijd. Om 21 uur is dan FC Drienerlo de tegenstander.

Doelpunten Excelsior'31 2:
John Lubbers, Daan Kreijkes, Anton Acis

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Frank Haase (keeper), Jonathan Acis, Daan Kreijkes, John Lubbers,  Anton Acis, Sander Kwintenberg, Remco Haan en Tom Kamphuis
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: Ruud Kreijkes

Kalender icoon woensdag 31 oktober 2018 11:38 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers