Jan Vlap analist bij Excelsior’31 TV

Foto bij Jan Vlap analist bij Excelsior’31 TV

Jan Vlap analist bij Excelsior’31 TV

Bij thuiswedstrijden van Excelsior’31 1 verzorgt Excelsior’31 TV een live voor- en nabeschouwing op Facebook. Komende zaterdag bij de wedstrijd Excelsior’31 tegen Staphorst is Jan Vlap te gast als analist.

Met acht promoties (zeven kampioenschappen) en twee noordelijke districtsbekers kende de Sneker vele successen als trainer. Hij werkte bij Lemmer (3 jaar), LAC Frisia 1883 (4 jaar), Bergum (2 jaar), Gronitas (3 jaar), ONS Sneek (3 jaar), ASV Dronten (1 jaar), Harkemase Boys (2 jaar) en Staphorst (2 jaar).

De afgelopen jaren speelde Jan Vlap met Harkemase Boys en Staphorst meerdere keren tegen Excelsior’31. Na twee seizoenen Staphorst nam hij afgelopen zomer voorlopig afscheid van het trainerschap in de top van het amateurvoetbal en geniet hij momenteel van een sabbatical.

De vooruitblik op de Overijsselse clash tussen Excelsior’31 en Staphorst begint zaterdag tegen 13.45 uur en is live te zien op Facebook.com/TVExcelsior31. Daar is na afloop van de wedstrijd ook de nabeschouwing te bekijken. De samenvatting van het duel is ’s avonds te zien bij Excelsior’31 TV.

Kalender icoon maandag 29 oktober 2018 11:18 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers