Vrijdag thuiswedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Vrijdag thuiswedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Vrijdag thuiswedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Vrijdagavond 2 november staat er voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 een thuiswedstrijd op het programma in de Eerste Divisie. In Sporthal de Reggehal speelt het tegen ZVV Ede. Aanvang wedstrijd 21.00 uur.

Het bezoekende team uit Ede is voor Excelsior’31 geen onbekende. Afgelopen seizoen kwamen beiden teams uit in de Topklasse. ZVV Ede pakte de titel, waardoor het automatisch promoveerde. Excelsior’31 promoveerde via de nacompetitie. De twee onderlinge duels zijn in het voordeel van Excelsior’31. Vorig seizoen wist het in Rijssen ZVV Ede te verslaan en speelde het in Ede gelijk.

Op basis van afgelopen seizoen zijn de teams zijn aan elkaar gewaagd. Dat zal dit seizoen niet anders zijn, al heeft Excelsior’31 met negen punten uit vijf duels een betere start in de Eerste Divisie. De bezoekers wisten tot op heden drie punten te vergaren.

Beide teams hebben als doelstelling lijfsbehoud. Excelsior’31 slaat bij winst een gat van negen punten. De bezoekers daarentegen zullen er alles aan doen om het gat zeker niet groter de laten maken. Bij winst kruipt het team uit Ede richting Excelsior’31.

De entree is zoals altijd gratis!

Kalender icoon maandag 29 oktober 2018 08:19 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers