Excelsior'31 2 heeft geen moeite met Sparta Enschede, Excelsior'31 3 onderuit bij Berkum

Excelsior'31 2 heeft geen moeite met Sparta Enschede 2
* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 dicteerde in de eerste helft tegen Sparta Enschede 2. Na 20 minuten spelen schoot Mark van Pijkeren van afstand een bal op de paal. In de 34e minuut kwam linksback Niek Averesch op en hij kon de bal prima afleggen op Menno Kamphuis die de 1-0 binnen kon schieten. Niet veel later kon Matthijs Seppenwoolde uit een vrije trap van Matthijs Boerman de 2-0 intikken. Vlak voor rust kreeg Sparta Enschede nog een goede kans maar deze bal werd van de lijn gehaald. Na rust raakte Bram Lier nog de paal en kreeg Excelsior'31 2 nog meer kansen. Een kwartier voor tijd had Matthijs Seppenwoolde een fantastische lange bal in huis op Matthijs Boerman die alleen op de keeper van Sparta Enschede af kon. Matthijs Boerman gaf de bal vervolgens af op Maarten Baan die als invaller wederom zijn doelpuntje mee kon pikken, eindstand 3-0. Excelsior'31 2 is nu gedeeld koploper in de reserve hoofdklasse, samen met HHC Hardenberg en AZSV.

Excelsior'31 2 - Sparta Enschede 2 3-0 (2-0)
34. Menno Kamphuis 1-0
37. Matthijs Seppenwoolde 2-0
74. Maarten Baan 3-0

Opstelling Excelsior'31 2: Wilco Nieuwenhuis, Kevin Jansen, Matthijs Seppenwoolde, Gerald Pas (Lars Voortman), Niek Averesch, Jesse Beltman (Stephen Jansen), Matthijs Boerman, Mark van Pijkeren, Jasper Veltkamp, Menno Kamphuis (Maarten Baan), Bram Lier

* Klik hier voor de uitslagen, de stand en het programma in de reserve Hoofdklasse

* Klik hier voor de beelden met dank aan Multi-video Rijssen

* In de loop van het weekend volgen de foto's van dit duel (copyright www.excelsior31.nl), gemaakt door Jan Sanderman, op www.oypo.nl/santheman

Excelsior'31 3 onderuit tegen Berkum 4
* Verslag met dank aan Hessel Bruins

Het 3e moest om 16:45 uit voetballen in Berkum. De eerste helft speelde het 3e heel goed maar wist niet te scoren. Sven Jagersma kopte de bal lekker in het netje maar dit doelpunt werd helaas afgekeurd vanwege buitenspel. In de 2e helft scoorde Berkum de 1-0 en toen werd het voetbal minder van Excelsior'31 3. En al snel daarna kwam de 2-0. Het is jammer, want er had meer ingezeten vandaag. Volgende week speelt Excelsior'31 3 uit tegen Oranje Nassau 3. Hopen dat we daar wel weer punten pakken.

Berkum 4 - Excelsior'31 3 2-0 (0-0)

Opstelling Excelsior'31 3: Frank Beltman, Joey Gerritsen Mulkes (Matthijs Zandvoort), Barnd Hammer, Wouter Dittrich, Luuk Beldman, Sander Gerritsen, Jord Jansen, Frank Averech, Mathay Kahraman (Bart Getkate), Sven Jagersma, Yorick Calkhoven.