Excelsior'31 3 weet weer wat winnen is

Foto bij Excelsior'31 3 weet weer wat winnen is

* Verslag met dank aan Luuk Beldman
Na 3 nederlagen op rij stond vandaag Oranje Nassau 3 op het programma voor Excelsior’31 3. Oranje Nassau had nog 0 punten dus voor de wedstrijd werd er gezegd dat we ze niet moesten onderschatten, want ooit pak je het eerste punt zei de trainer.

We begonnen direct volle bak aan de wedstrijd en dat leverde ook al snel een goal op die werd gescoord door Maarten Baan. Vervolgens gingen we vrolijk verder waar we mee bezig waren en dat was kansen creëren, maar daar bleef het ook bij want vele kansen werden gemist. Vlak voor rust was het dan eindelijk zo ver, de 0-2 viel binnen door een afstandsschot van Matthijs Seppenwoolde en we gingen dus met een goed gevoel de rust in.

Na rust was de boodschap weer duidelijk vanaf onze kant, we moesten de score uitbreiden en dat gebeurde ook snel door een goed afgemaakte goal van Sven Jagersma, 0-3! Vervolgens kwam Yorick Calkhovendoor langs de zijkant en gaf een goeie voorzet op Sven Jagersma, die de bal keurig in het net werkte, 0-4!

Er werden weer vele kansen gemist, maar uiteindelijk was er toch de 0-5 van Yorick Calkhoven (foto boven), hij ontving een bal van Luuk Beldman over de verdediging en vervolgens stifte hij hem feilloos over de keeper!

Vlak voor het einde werd het ook nog 0-6, een schot vanaf de 16 werd veranderd door Maarten Baan die hem dus scoorde! Het was een simpele overwinning voor Excelsior’31 3 en volgende week wacht Oene 2 om half 3 op De Koerbelt.

Oranje Nassau 3 – Excelsior’31 3 0-6 (0-2)
0-1 Maarten Baan
0-2 Matthijs Seppenwoolde
0-3 Sven Jagersma
0-4 Sven Jagersma
0-5 Yorick Calkhoven
0-6 Maarten Baan

Opstelling Excelsior’31 3: Frank Beltman; Luuk Beldman, Barnd Hammer (Hessel Bruins), Matthijs Seppenwoolde, Wouter Dittrich (Joey Gerritsen Mulkes); Yorick Calkhoven, Stephen Jansen, Mathay Kahraman, Frank Averesch; Sven Jagersma (Ronald Brinkman), Maarten Baan.