Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen vrijdag thuis tegen koploper

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen vrijdag thuis tegen koploper

Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen vrijdag thuis tegen koploper

Vrijdagavond 23 november spelen de zaalvoetballers van Excelsior’31 een thuiswedstrijd. In Sporthal de Reggehal kruist het om 21.00 uur de degens met BE’79. De bezoekers uit Berkel-Enschot zijn momenteel de troste koploper in de Eerste Divisie. Excelsior’31 staat op een verdienstelijke zesde plaats.

Excelsior’31 presteert naar behoren in de Eerste Divisie. Twee weken terug herpakte het zich prima na de zeperd tegen ZVV Ede. In Werkendam versloeg het CFM/Transito met maar liefst 1-4. BE’79 verspeelde in die speelronde haar enige twee punten tot nu toe. Het speelde toen knap gelijk tegen titelfavoriet FCK/De Hommel, waardoor het team na acht duels nu óók als titelfavoriet beschouwd mag worden. Excelsior’31 heeft een duel minder gespeeld en staat op twaalf punten.

Het wordt vrijdag een zware dobber voor de Rijssenaren, maar wanneer Excelsior’31 speelt als tegen CFM/Transito is het niet kansloos. De bezoekers winnen weliswaar haar wedstrijden, maar niet met grote cijfers. Het beschikt naast een uitstekende sluitpost, ook over een aantal individueel sterke spelers. Excelsior’31 zal vanuit en hecht collectief moeten opereren en met de steun van de fanatieke aanhang, hoopt het voor een stunt te kunnen zorgen.

De entree is gratis!

Kalender icoon vrijdag 16 november 2018 08:42 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers