Excelsior'31 MO15-1 verliest kampioensduel tegen Grol (1-2)

Zaterdag stond de kampioenswedstrijd tussen Excelsior'31 MO15-1 en Grol MO15-1 op het programma. Beide teams stonden op een gelijk aantal punten, waardoor er nog een beslissing moest vallen voor het kampioenschap.

Excelsior'31 MO15-1 begon goed aan het duel, in de eerste tien minuten kreeg het vier serieuze kansen, maar het geluk in de afronding ontbrak. De bezoekers uit Groenlo kwamen tegen de verhouding in op voorsprong, na een kort genomen hoekschop verdween de bal ineens in het doel, 0-1.

Vanaf dat moment was het vooral Grol MO15-1 dat kansen kreeg. Na rust werd het zelfs 0-2. Twee minuten voor tijd kwam Excelsior'31 MO15-1 nog terug tot 1-2, maar dat was niet genoeg voor het kampioenschap. Grol MO15-1 werd op basis van deze wedstrijd verdiend kampioen en het kampioenschap werd natuurlijk groots gevierd op het veld.