Zaalvoetballers Excelsior’31 hervatten competitie met een uitwedstrijd

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 hervatten competitie met een uitwedstrijd

Zaalvoetballers Excelsior’31 hervatten competitie met een uitwedstrijd

Vrijdag 25 januari hervatten de zaalvoetballers van Excelsior’31 de competitie in de landelijke Eerste Divisie. De Rijssenaren reizen dan af naar Terborg voor de wedstrijd tegen Brasil’77. Het duel begint om 20.30 uur en staat onder leiding van de heren Domhof en Ulukan.

Voor beide teams is het een belangrijk duel. In tegenstelling tot vorige seizoen, kent Brasil’77 momenteel een moeizaam seizoen in de Eerste Divisie. Het team uit Terborg hervatte de competitie afgelopen vrijdag al, waar het overigens drie belangrijke punten pakte bij ZVV Ede. Hierdoor wisselt het van plek op de ranglijst met Bristol Team, dat nu de rode-lantaarn is. Brasil’77 staat op plaats tien met een achterstand van vier punten op de veilige achtste plaats.

Ondanks twee grote nederlagen voor de winterstop, staat Excelsior’31 momenteel op een verdienstelijke zevende plaats (in verliespunten zelfs op plaats zes). Voor directe handhaving zal Excelsior’31 minimaal op de achtste plaats moeten eindigen. Het verschil met plaats negen (Madereros CF) bedraagt momenteel zeven punten. Met nummer tien (Brasil’77) is het verschil negen punten. Bij winst nemen de Rijssenaren verder afstand van Brasil’77 en lijkt het de gastheren definitief van zich af te schudden. De gastheren daarentegen zullen moeten winnen om zicht te blijven houden op de veilige achtste plaats

Kalender icoon woensdag 23 januari 2019 08:31 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers