8 februari: Informatieavond vrijwilligerswerk bij Excelsior'31

Foto bij 8 februari: Informatieavond vrijwilligerswerk bij Excelsior'31

8 februari: Informatieavond vrijwilligerswerk bij Excelsior'31

Vrijdagavond 8 februari organiseert Excelsior'31 een informatieavond over het vrijwilliger zijn binnen de vereniging. Tijdens deze avond presenteren alle commissies en voetbalafdelingen zich door middel van korte pitches en een informatiestand. Doel van de avond is (nieuwe) leden en ouders kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk binnen Excelsior'31. 

In de eerste helft van 2018 is een werkgroep bezig geweest met het vrijwilligersbeleid van Excelsior'31. Een van de concrete aandachtspunten die volgden uit het beleid is een nadrukkelijker werving van nieuwe vrijwilligers. Om nieuwe vrijwilligers te kunnen werven is goede informatie over wat de diverse commissies en afdelingen doen cruciaal. Met een (mogelijk terugkerende) informatieavond wordt daar een belangrijke stap in gezet. 

De informatieavond is gekoppeld aan de eerste speeldag van de voorjaarscompetitie van de minicompetitie van Excelsior'31. Dat is namelijk een van de belangrijkste bronnen voor nieuwe leden en potentiële nieuwe vrijwilligers. We willen echter ook nadrukkelijk andere (nieuwe) leden en hun ouders/verzorgers uitnodigen voor deze avond. Tussen 18.30 en 21.00 uur is er een informatiemarkt en om 19.15 en 20.00 uur krijgen alle commissies en afdelingen 1 minuut de tijd zichzelf te pitchen. 

Voor meer informatie over deze avond kun je contact opnemen met Edgar Siemerink. We zien jullie graag op 8 februari!

 

Kalender icoon maandag 4 februari 2019 15:03 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers