Menno Kamphuis en Wilco Nieuwenhuis vertrekken bij Excelsior'31

Menno Kamphuis en Wilco Nieuwenhuis vertrekken bij Excelsior'31

Menno Kamphuis heeft besloten om Excelsior’31 na dit seizoen te verlaten. De 24-jarige spits kwam afgelopen zomer over van WHC en kwam dit seizoen tot vier invalbeurten in de Hoofdklasse B. Menno Kamphuis: “Ondanks dat ik mij vanaf het begin thuis heb gevoeld bij de club, heb ik besloten om Excelsior’31 na dit seizoen te verlaten. Dit omdat ik weinig tot geen perspectief op speeltijd zie in het eerste elftal. Minuten maken is op mijn leeftijd erg belangrijk en ik merk dat ik dat nu onvoldoende doe. Ondanks dat Excelsior’31 mij graag had behouden, kies ik ervoor om voor komend seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een lastige beslissing, omdat bij Excelsior’31 alles enorm goed geregeld is, maar voor mij persoonlijk is dit de beste keuze. Uiteraard hoop ik nog van waarde te kunnen zijn voor Excelsior’31 in het restant van dit seizoen en hoop ik het seizoen op een mooie manier af te sluiten.” De Technische Commissie respecteert het besluit van Menno Kamphuis en wenst hem veel succes in de toekomst en in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Ook Wilco Nieuwenhuis is bezig aan zijn laatste seizoen bij Excelsior'31. De 30-jarige reservekeeper is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen bij de eerste elftalselectie. 

Wilco Nieuwenhuis: "Na gesprekken gevoerd te hebben met de Technische Commissie werd voor mij duidelijk dat de club voor komend seizoen op zoek gaat naar een andere invulling als stand-in voor eerste doelman Melvin Koetsier. Persoonlijk is dat jammer, maar ik begrijp die keuze volledig. Ik kijk terug op zes mooie jaren bij Excelsior'31 en hoop dit seizoen goed af te sluiten". 

De Technische Commissie wenst Wilco Nieuwenhuis veel succes in de toekomst. 

Kalender icoon maandag 18 februari 2019 20:00 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau