Zaalvoetballers Excelsior’31 ontvangen koploper

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 ontvangen koploper

Zaalvoetballers Excelsior’31 ontvangen koploper

Vrijdag 22 februari staan de zaalvoetballers van Excelsior’31 voor een loodzware opgave. In thuishaven, Sporthal de Reggehal in Rijssen, speelt het om 21.00 uur tegen koploper FCK/De Hommel. De wedstrijd staat onder leiding van de heren H.F.A. de Vries, B.B.G. ten Berge en P.N. Siwabessy.

FCK/De Hommel is koploper én de gedoodverfde titelkandidaat in de eerste divisie. De bezoekers hebben nog vijf duels te gaan en worden op de hielen gezeten door BE’79 en LZV/Kuypers. Iedere miststap kan fataal zijn in de titelrace voor het team uit Den Bosch. FCK/De Hommel beschikt met gevestigde namen als Karim Bali, Adil Zouthane, Najib EL Allouchi en Sofian EL Adel over veel individuele klasse. De ex-internationals Karim Bali en Adil Zouthane zijn samen al goed voor 55 van de 112 doelpunten van FCK/De Hommel.

Excelsior’31 ligt nog steeds op schema om zich rechtstreeks veilig te spelen. De formatie uit Rijssen staat op een verdienstelijke zevende plaats. Vorige week ‘vergat’ het punten te pakken bij de reserves van Futsal Apeldoorn, waardoor de Rijssenaren nog steeds op haar hoede moeten zijn. Een punt óf drie punten zijn vrijdag dan ook welkom, al zullen deze niet ingecalculeerd zijn. Toch kan het soms spoken in Sporthal de Reggehal en wie weet zorgt de formatie van Noël Oude Bennink en Jan Borghuis voor een verrassing. Excelsior’31 heeft nog wat goed te maken tegen de gasten, want eerder dit seizoen ging het op bezoek bij de koploper hard onderuit.

Supporters zijn van harte welkom.

De entree is gratis!

Kalender icoon dinsdag 19 februari 2019 15:38 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers