Vrijdag inhaalduel voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Vrijdag inhaalduel voor zaalvoetballers Excelsior’31

Vrijdag inhaalduel voor zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetballers van Excelsior’31 spelen vrijdag 1 maart een inhaalduel tegen FC Brasil’77. De wedstrijd in Terborg begint om 20.30 uur en staat onder leiding van de heren G.I. Jalink, M. Bennacer en F. Yilanci.

Excelsior’31 zal vrijdag vermoedelijk weer op oorlogssterkte aan kunnen treden, iets wat in de twee voorgaande wedstrijden niet het geval was. De Rijssenaren gingen deze twee wedstrijden óók kopje onder, waardoor het nog niet zeker is van lijfsbehoud is in de eerste divisie. Desalniettemin staan de rood-witten op een verdienstelijke zevende plaats. De voorsprong op plaats negen (nacompetitie) bedraagt zeven punten. Bij winst slaat Excelsior’31 een gat van tien punten, met daarna nog vijf speelrondes te gaan.

FC Brasil’77, dat op plaats tien staat, heeft een achterstand van acht punten op de veilige achtste plaats. De gastheren zullen hoe dan ook moeten winnen om aanspraak te blijven houden voor rechtstreeks lijfsbehoud. Anderzijds voelt het de hete adem in haar nek van nummer tien Bristol Team, voor rechtstreekse degradatie.

De ontmoeting, eerder dit seizoen in Rijssen, tussen beide teams eindigde in een 6-1 overwinning voor Excelsior’31.
 

Kalender icoon maandag 25 februari 2019 12:07 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers