Zaalvoetballers Excelsior’31 ontvangen vrijdag CFM/Transito

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 ontvangen vrijdag CFM/Transito

Zaalvoetballers Excelsior’31 ontvangen vrijdag CFM/Transito

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 wacht vrijdag 15 maart het thuisduel met CFM/Transito. De wedstrijd in Sporthal de Reggehal in Rijssen begint om 21.00 uur en staat onder leiding van de heren A.D. Lautenbach, P.A.M. Domhof en P. Lachman.

De Rijssenaren kenden een uitstekende eerste seizoenhelft bij haar rentree in de eerste divisie. Met maar liefst vijftien punten uit tien duels sloot het de eerste periode af op plaats zes. De tweede seizoenshelft verloopt een stuk stroever en de rood-witten lijken de draad een klein beetje kwijt te zijn. Er werd nog wel gewonnen van hekkensluiter Bristol Team/Budgetisolatie én een puntje behaalt tegen laagvlieger Brasil’77, maar de overige vier duels gingen allemaal verloren. Hierdoor is Excelsior’31 met nog vier duels voor de boeg nog niet veilig in de eerste divisie.

Excelsior’31 heeft als nummer zeven van de ranglijst een marge van acht punten op plaats negen (nacompetitie). Gezien het zware programma van Excelsior’31 zal het nog wel punten moeten pakken, om het niet in de laatste wedstrijd van het seizoen het er op aan te laten komen.

Voor CFM/Transito een beetje hetzelfde verhaal als bij Excelsior’31. Met een vijfde plaats staan ze er nog steeds goed voor, maar het zicht op de play-off plaatsen voor promotie naar de eredivisie is verdwenen. Van haar laatste zes wedstrijden verloor het er vijf, waardoor het team eigenlijk nergens meer om strijd in de eerste divisie.

Eerder dit seizoen won Excelsior’31 de uitwedstrijd in Werkendam enigszins verrassend met 1-4. Een tweede overwinning op CFM/Transito kunnen de Rijssenaren dan ook goed gebruiken, al zal het deze avond moeten doen zonder Nikzad Mahbobi (schorsing), Rik Harbers (blessure) en Gert-Jan Schultink (vakantie).

Kalender icoon dinsdag 12 maart 2019 09:13 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau