Volop media-aandacht Excelsior'31 - DETO Twenterand

Foto bij Volop media-aandacht Excelsior'31 - DETO Twenterand

Volop media-aandacht Excelsior'31 - DETO Twenterand

Zaterdag speelt Excelsior'31 weer een derby. Op De Koerbelt is DETO Twenterand de tegenstander. Goed nieuws voor de supporters die niet aanwezig kunnen zijn. Er is volop media-aandacht voor het duel!

Vanaf 13.45 uur is Excelsior'31 TV live op Facebook. Presentatrice José Nijhof blikt met analist Robert Wilens vooruit op de derby. 

RTV Oost zendt de wedstrijd live uit op TV en op Facebook. De uitzending van 'De Oosttribune' begint om 14.20 uur. Tijmen van Wissing presenteert de uitzending en verzorgt de interviews. Het commentaar tijdens de wedstrijd komt van Nico Wantia. 

Het duel is ook live te volgen bij Radio 350 Sport. Henk Damkat doet live radioverslag, te volgen via www.radio350.nl.

Na de wedstrijd geeft (ex-spits van Excelsior'31) Robert Wilens zijn analyse op de wedstrijd, live op de Facebookpagina van Excelsior'31 TV. 

In de loop van de avond zijn bij Excelsior'31 TV ook de samenvatting en de reacties te zien!

Het wedstrijdverslag van Martin Klaassen lees je in de loop van zaterdagavond op www.excelsior31.nl en maandag is in de TC Tubantia een verslag te lezen van Robin Campmans. 

De foto's van het duel (copyright www.excelsior31.nl), gemaakt door Jan Sanderman, zijn in de loop van het weekend te zien op www.oypo.nl/santheman. 

Kalender icoon maandag 11 maart 2019 18:20 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau