Michiel Achterhoek komend seizoen keeperstrainer eerste elftal

Foto bij Michiel Achterhoek komend seizoen keeperstrainer eerste elftal

Michiel Achterhoek komend seizoen keeperstrainer eerste elftal

De Technische Commissie van Excelsior'31 heeft de 42-jarige Michiel Achterhoek aangesteld als keeperstrainer van het eerste elftal voor komend seizoen. Hij volgt de naar DETO Twenterand vertrekkende keeperstrainer Rob Hendriks op. Michiel Achterhoek is momenteel keeperstrainer van de selectiekeepers (O17 en O19) bij de jeugd van Excelsior'31.

Michiel Achterhoek was in het verleden zelf doelman bij Oranje Nassau Almelo, Heracles Almelo, BV Veendam, FC Twente, STEVO en SVZW. Bij de laatstgenoemde club werd hij twee keer kampioen, onder leiding van huidig Excelsior'31-trainer Peter Wesselink, en promoveerde daardoor met SVZW naar de Topklasse. Na zijn carrière ging hij als keeperstrainer aan de slag bij de voetbalacademie van FC Twente en de eerste elftalselectie van Quick'20. Momenteel is de Almeloër bezig aan zijn tweede seizoen als keeperstrainer bij de jeugd van Excelsior'31. 

Michiel Achterhoek: "Ik kijk uit naar een mooi jaar met de eerste elftalselectie van Excelsior'31, waar ik veel oude bekenden tegenkom. Daarnaast wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keepers bij de eerste elftalselectie". 

De Technische Commissie wenst Michiel Achterhoek veel succes bij de hoofdmacht. 

Kalender icoon donderdag 14 maart 2019 20:41 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau