Zaalvoetballers Excelsior’31 reizen vrijdag af naar Berkel-Enschot

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 reizen vrijdag af naar Berkel-Enschot

Zaalvoetballers Excelsior’31 reizen vrijdag af naar Berkel-Enschot

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 wacht vrijdag een uitwedstrijd tegen BE’79. Het duel in Berkel-Enschot begint om 21.30 uur en staat onder leiding van de heren J.J. Koene, R.J. de Bruijn en H. Verheyden.

In deze één na laatste speelronde staat er voor beide teams niets meer op het spel in de eerste divisie. De thuisploeg deed lange tijd mij om de titel, maar haakte door een nederlaag in de vorige speelronde af, waardoor FCK/De Hommel zich kroonde tot kampioen. BE’79 moet vooralsnog genoegen nemen met de tweede plaats, maar is door winst van de eerste periodetitel al wel verzekerd van een plek in de play-offs voor promotie naar de eredivisie.

Promovendus Excelsior’31 speelde zich in de vorige speelronde, door een fraaie overwininning op LZV/Kuypers, reeds veilig in de eerste divisie. De Rijssenaren staan op een mooie zevende plaats, maar schuiven bij overwinningen in de laatste twee speelrondes door naar de zesde plaats. Het kan ook nog een plaatsje zakken op de ranglijst, daar het verschil met de nummer acht slechts twee punten is.

In de eerste ontmoeting tussen beide teams, eerder dit seizoen in Rijssen, verloor Excelsior’31 schlemielig met 3-4 tegen de toenmalige koploper. De rood-witten hopen dan ook nog wat recht te zetten tegen de thuisploeg.

Kalender icoon maandag 1 april 2019 09:21 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers