Vrijdag laatste competitiewedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Vrijdag laatste competitiewedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Vrijdag laatste competitiewedstrijd voor zaalvoetballers Excelsior’31

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 staat vrijdag 12 april de laatste competitiewedstrijd in de eerste divisie op het programma. De Rijssenaren spelen dan het thuisduel tegen Madereros CF. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal de Reggehal en begint om 21.00 uur.

Deze wedstrijd is er één om des keizers baard. Promovendus Excelsior’31 wist twee speelrondes terug lijfsbehoud al veilig te stellen. De rood-witten staan op een achtste plaats, maar staan in punten gelijk met nummer zes (ZVV Ede) en nummer zeven (Futsal Apeldoorn). Bij een ruime overwinning kunnen de Rijssenaren hierdoor misschien nog één of zelfs twee plaatsjes klimmen op de ranglijst. Reden genoeg voor het team van Noël Oude Bennink en Jan Borghuis om nog één keer vol gas te geven en de supporters te vermaken. De bezoekers uit Wijchen staan op plaats negen en zijn veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud in de eerste divisie.

Na afloop van deze wedstrijd zullen de kampioensteams van Excelsior’31 (3e en 12e) worden gehuldigd en wordt hen een kampioensschaal uitgereikt. Tevens zal in sportcafé de Reggehal de avond worden voortgezet tot in de late uurtjes.

Kalender icoon dinsdag 9 april 2019 14:32 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers