Volg de ontknoping in de Hoofdklasse B zaterdag live via diverse kanalen!

Foto bij Volg de ontknoping in de Hoofdklasse B zaterdag live via diverse kanalen!

Volg de ontknoping in de Hoofdklasse B zaterdag live via diverse kanalen!

Ben je zaterdag niet in staat om naar De Koerbelt te komen. Ook dan hoef je niets van de ontknoping in de Hoofdklasse B te missen. Sparta Nijkerk, Excelsior'31 en Staphorst strijden om het kampioenschap. Je volgt de titelrace live via diverse kanalen! 

Om 13.45 uur begint de live-uitzending van Excelsior'31 TV op Facebook met een vooruitblik op Excelsior'31 - Flevo Boys. Te gast als analist is Robin Campmans, (amateur)voetbalvolger van Tubantia. 

Vanaf 14.00 uur is de uitzending van Radio 350 Sport te beluisteren via Radio350.nl/stream. Henk Damkat doet live radioverslag vanaf De Koerbelt en blikt iets na twee uur vooruit op het duel met hoofdtrainer Peter Wesselink. 

Om 14.15 begint een extra live-uitzending van 'De Oosttribune' bij RTV Oost. De camera's van RTV Oost zijn aanwezig bij ACV - Sparta Nijkerk, Staphorst - CSV Apeldoorn en Excelsior'31 - Flevo Boys. De hele middag wordt er geschakeld langs de velden, waardoor je niets hoeft te missen en continu op de hoogte blijft van de gebeurtenissen. Raymond Koning doet voor RTV Oost verslag vanuit Rijssen, Paul Schabbink verzorgt vanuit het matchcenter in de studio het commentaar bij de duels van Sparta Nijkerk en Staphorst. De schakelshow van RTV Oost is te bekijken op TV en via Facebook.com/RTVOostSport.

Na de wedstrijd is Excelsior'31 TV weer live op Facebook.com/TVExcelsior31, om samen met Robin Campmans terug te blikken op de sensationele ontknoping in de Hoofdklasse B. 

Kortom, genoeg mogelijkheden om deze mooie voetbalmiddag te volgen! 

Kalender icoon zondag 19 mei 2019 15:46 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers