Excelsior'31 2 haalt uit tegen OWIOS 2 (7-2)

Foto bij Excelsior'31 2 haalt uit tegen OWIOS 2 (7-2)

* Klik hier voor foto's met dank aan ATH Fotografie

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Voor Excelsior'31 2 stond het thuisduel tegen OWIOS 2 onder meer in het teken van afscheid nemen. Zo speelden Mart Nieuwenhuis (volgend seizoen Hulzense Boys), Frank Averesch (volgend seizoen AGOVV Apeldoorn) en Menno Kamphuis (volgend seizoen DOS'37) hun laatste duel voor het tweede elftal op De Koerbelt.

De wedstrijd tegen OWIOS 2 begon goed voor de Rijssenaren. Al na zeven minuten maakte Maarten Baan de 1-0. Na 25 minuten spelen werd het zelfs 2-0 via Matthijs Boerman. OWIOS 2 deed nog voor rust iets terug, maar Maarten Baan zorgde ervoor dat Excelsior'31 2 met een 3-1 voorsprong ging rusten.

Na rust kapte Menno Kamphuis de keeper uit waardoor hij de bal in een leeg doel kon schuiven, 4-1. Daarna werd het 4-2, maar Maarten Baan zette met zijn derde treffer van de middag de 5-2 op het scorebord. Ook Menno Kamphuis scoorde nog twee keer waardoor ook hij zijn totaal op drie bracht en de eindstand 7-2 werd. Een makkelijke middag voor Excelsior'31 2, dat volgende week zaterdag haar laatste wedstrijd van het seizoen speelt. Het gaat dan om 12.00 uur op bezoek bij Veensche Boys 2.

Excelsior'31 2 - OWIOS 2 7-2 (3-1)
7. Maarten Baan 1-0
25. Matthijs Boerman 2-0