Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 onderbouw

Foto bij Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 onderbouw

Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 onderbouw

Vacature: Trainer/coach Excelsior'31 onderbouw

Voetbalvereniging Excelsior’31 is een voetbalclub uit Rijssen die speelt op sportpark De Koerbelt. De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en heeft een sterke identiteit. De kernwaarden van de vereniging zijn Ambitie, Plezier en Betrokkenheid. Excelsior’31 is opgericht in 1931. De clubkleuren zijn rood-wit. De vereniging is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat uit 1800 leden. Het vlaggenschip voetbalt komend seizoen in de 3e Divisie van het Zaterdagvoetbal.

Voor Excelsior’31 zijn we voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar Trainer/coaches voor onze teams in de onderbouw (JO11 t/m JO8).

De functie
Wij zoeken enthousiaste, betrokken en deskundige jeugdtrainers die zich ervoor inzetten om onze spelers in de selectieteams in de onderbouw (onder 11 en jonger) beter te maken. Wat houdt de functie in?
• Je laat het team, maar vooral individuele spelers beter voetballen. Leidraad daarvoor is het profiel van de Excelsior’31-speler en de algemene spelprincipes van Excelsior’31.
• Je werkt op een positieve manier om spelers vooral technisch, maar ook tactisch en mentaal sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de gehele selectie om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie.
• Je bent verantwoordelijk voor de coaching bij wedstrijden. Het ontwikkelen van spelers is daarbij belangrijker dan het resultaat van de wedstrijd of competitie. 
• Je gaat werken met het Dotcomsport speler volgsysteem.  
• Het uitdragen van de kernwaarden van Excelsior’31 behoort tot de functie.
• De trainer heeft een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugd naar een hoger team. Tevens heeft hij hierdoor regelmatig afstemming met de Coördinator en Technische Commissie
• Je bent aanwezig bij periodieke overleggen binnen de verenging om kennis en ervaringen met collegatrainers, technische commissie en coördinatoren te delen.

Jouw profiel
Wat verwachten wij van jou?
•    Je bent enthousiast over jeugdvoetballers in het algemeen en spelers in de onderbouw in het bijzonder. Je wilt deze spelers graag beter maken. 
•    Je bent leergierig en je wilt jezelf graag ontwikkelen als trainer.
•    Je beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden om oefeningen uit te kunnen leggen, spelers instructies te geven en goed contact met ouders, scheidsrechters en tegenstanders te onderhouden. Respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. 
•    Je toont betrokkenheid bij de rest van de vereniging en kunt goed samenwerken met de TC, coördinator en collega trainers .
•    Ervaring als jeugdtrainer (bij voorkeur in de onderbouw) is een pre, maar niet per se noodzakelijk. Enthousiasme en betrokkenheid vinden we belangrijker. 
•    Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Excelsior’31 beschikt daarnaast over een fantastische accommodatie.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Stuur dan voor 24 Juni een mail naar voetbalvereniging Excelsior’31 ter attentie van de Technische commissie jeugd.

Het mailadres is: hjo@excelsior31.nl

Kalender icoon vrijdag 7 juni 2019 06:48 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers