Zaterdag 15 juni: Excelsior'31 Familiedag (programma bekend!)

Foto bij Zaterdag 15 juni: Excelsior'31 Familiedag (programma bekend!)

Zaterdag 15 juni: Excelsior'31 Familiedag (programma bekend!)

Zaterdag 15 juni vindt de jaarlijkse Excelsior'31 Familiedag plaats op ons mooie sportpark De Koerbelt. Traditiegetrouw is dit gelijk de laatste speeldag voor de minicompetitie.

Dit jaar begint de familiedag al een dag eerder. Voor alle O13-spelers en speelsters wordt er een heus kamp georganiseerd. De “slapers” worden om 19.00 verwacht in ons clubgebouw. De leiders en begeleiders worden op de hoogte gesteld van het verdere programma. Dat het gezellig wordt mag al duidelijk zijn.

Zaterdag 15 juni start om 08.30 met de eerste wedstrijden voor de mini’s. Het hoogtepunt voor deze spelers komt rond 09.30, de wedstrijd van het jaar tegen de moeders. Alle moeders, oma’s zussen en tante’s zijn van harte welkom om het op te nemen tegen het leger aan spelers die onze minicompetitie rijk is. De minicompetitie wordt rond 11.00 uur afgesloten met de laatste prijsuitreikingen en de penaltybokaal.

Tussendoor kunnen de kinderen zich laten schminken op het terras en mogen ze genieten van een broodje knakworst.

Speciale aandacht dit jaar voor het initiatief van Excelsioor Gijs Schippers. Gijs gaat deelnemen aan de KiKa Extreme Ironman in Vichy. Om hier geld voor in te zamelen zal er ijs worden verkocht, worden er lootjes verkocht en zal er aan het einde van de dag een veiling plaatsvinden.

Voor de O11-jeugd vind om 11.15 de finale van de “team van de week penalty’s” plaats. Keeper Mart Nieuwenhuis probeert ze te stoppen maar de Teams van de Week van dit jaar lieten zien dat er flink geoefend is.

Wat zou een familiedag zijn zonder onze G-voetballers? Deze prachtige groep mag om 11.45 uur op ons hoofdveld laten zien hoe goed ze kunnen voetballen en zullen aansluitend ook penalty’s gaan nemen.

Om 13.00 vind er een unieke wedstrijd plaats op ons mooie hoofdveld. Het eerste elftal onder aanvoering van stoppend fenomeen, clubicoon en aanvoerder Amanuel Isa zal het opnemen tegen een team van oud-Excelsior’31 spelers met prachtige namen uit het recente verleden. Een wedstrijd waar u als liefhebber bij moet zijn! Direct na afloop zal er afscheid genomen worden van vertrekkende en stoppende spelers met natuurlijk onder andere Amanuel Isa.

Het Peare-Jan toernooi is al jaren onderdeel van de familiedag. Na de wedstrijd van ons eerste tegen het oud-eerste zal ook dit jaar dit toernooi plaatsvinden op de velden rondom de kantine. Al jaren wisselen de deelnemers plezier met fanatisme af en ook dit jaar zal het zeker een succes worden. Afsluiten zal er een DJ zorgen voor een mooie afsluiter op het terras. 

Jong en oud, wees erbij dus, op de Excelsior'31 Familiedag!

Kalender icoon donderdag 6 juni 2019 12:58 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers