Top Support Magazine 2019/2020 ziet levenslicht

Foto bij Top Support Magazine 2019/2020 ziet levenslicht

Top Support Magazine 2019/2020 ziet levenslicht

Foto: Presentatiegidscommissie met v.l.n.r.: Jarnik Busscher (redacteur), Jannie Wessels (eindredacteur), Bert Jansen (redacteur en coördinatie), Martin Klaassen (redacteur), Sven Jagersma (redacteur) en Thijs Nieuwenhuis (redacteur). Niet op de foto: Hans van der Stouw (ontwerp en opmaak / Bandwerk Merkenbouwers). 

De afgelopen maanden is er door de vrijwilligers van de presentatiegidscommissie hard gewerkt aan het Top Support Magazine 2019/2020. Inmiddels is de gids gedrukt en het eindresultaat mag er zijn! 

In de gids onder meer een unieke terugblik op het kampioenschap van het eerste elftal met daarbij de mooiste (sfeer)foto's. Naast de presentatie van de eerste elftalselectie van het komende seizoen is er ook ruim aandacht voor onder andere het bestuur, zaalvoetbal, vrouwenvoetbal, jeugdvoetbal, evenementen en vrijwilligers. Ook komen alle sponsoren van Top Support aan bod. 

Een exemplaar die je als Excelsior'31-lid of supporter niet wilt missen! Komende week wordt het Top Support Magazine bezorgd bij de sponsoren. Daarna is de gids ook verkrijgbaar op de club. Interesse in een exemplaar? Schiet een van de presentatiegidscommissieleden aan of stuur een mailtje naar thijsnieuwenhuis@live.nl. Ook is de gids verkrijgbaar bij de eerstvolgende ledenvergadering en hij komt binnenkort online te staan op de website. 

Het ontwerp en de opmaak van het Top Support Magazine 2019/2020 is verzorgd door Bandwerk Merkenbouwers, mediapartner van Excelsior'31. Tevens een speciaal woord van dank aan de fotografen die foto's hebben geleverd voor de gids: Jan Sanderman, Marjoly Makkinga (Marjoly Fotografie), Marcel ter Bals (Orange Pictures) en Albert ten Hove.

Foto onder: Cover Top Support Magazine 2019/2020


Kalender icoon zondag 21 juli 2019 14:56 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers