Jamie Prins 1800e lid van Excelsior'31

Foto bij Jamie Prins 1800e lid van Excelsior'31

Jamie Prins 1800e lid van Excelsior'31

Jamie Prins is het 1800e lid van Excelsior’31. Jamie werd zondag 18 augustus j.l. geboren en is het zoontje van kersverse ouders Lisanne Simons en Bernold Prins.

Opa Leon Simons meldde zijn kleinzoon zondagavond 18 augustus gelijk aan bij de ledenadministratie van Excelsior’31. Daardoor is Jamie nu het jongste en het 1800e lid van Excelsior’31.



"Het leek mij mooi om mijn kleinzoon direct lid van Excelsior'31 te maken. Hij is nu het jongste lid, dat is toch een uniek geboortecadeau", aldus opa Leon. 

Moeder Lisanne was blij verrast: "Het is mooi dat Jamie gelijk lid is geworden van de club waar mijn vader elke week komt. Dat hij nu ook nog eens het 1800e lid van Excelsior'31 mag zijn, is natuurlijk geweldig."

Het zal nog even duren voordat Jamie zijn debuut zal maken in de Excelsior'31 Minicompetitie. "Nu maar hopen dat hij ook echt van voetballen gaat houden", vertelt vader Bernold met een glimlach. 

Het bestuur van Excelsior’31 feliciteert de families Simons en Prins met de geboorte van Jamie.

Jamie, welkom bij de club van rood en wit!

Donderdagavond bracht Jamie voor het eerst een bezoek aan De Koerbelt. Bestuurslid André Vis zette Jamie, zijn ouders en zijn opa, in het zonnetje. Beelden zijn te zien in het Excelsior'31 TV Weekjournaal

 

Kalender icoon donderdag 5 september 2019 23:34 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers