MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior'31 - Futsal Winsum

Foto bij MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior'31 - Futsal Winsum

MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior'31 - Futsal Winsum

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 wacht vanavond (vrijdag 4 oktober) haar derde competitiewedstrijd in de eerste divisie. In ‘thuishaven’ Sporthal de Reggehal speelt het om 21.00 uur tegen Futsal Winsum. Het duel staat onder leiding van de heren P.A.M. Domhof, B. Belhadj en F.K. Mobach. Bal- en wedstrijdsponsor is USA Sport uit Rijssen.

De Rijssenaren zijn het seizoen uitstekend van start gegaan met een 6-3 thuiszege op ZVV Urk en een 2-4 overwinning bij de reserves FC Marlène. Vanavond krijgt het de kans op een hattrick, met Futsal Winsum op bezoek. De uitploeg heeft een winst- en verliespartij op haar naam staan.

Beide teams speelden afgelopen seizoen ook in de eerste divisie, maar waren geen competitiegenoten. Excelsior’31 wist zich met een gedeelde zesde plaats prima te handhaven in de Zuidelijk eerste divisie, terwijl de bezoekers dit als promovendus deden in de Noordelijke eerste divisie. Toch troffen beide teams elkaar afgelopen seizoen tweemaal. In de eerste ronde van de landelijke beker verloor Excelsior’31 in Winsum na het nemen van strafschoppen, maar wist het op een mini-toernooi in Hardenberg de ploeg uit Winsum wel te verslaan.

Supporters zijn van harte welkom. De entree is gratis!

Kalender icoon dinsdag 1 oktober 2019 08:56 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers