Informatie Excelsior’31 - FC Utrecht

Foto bij Informatie Excelsior’31 - FC Utrecht

Informatie Excelsior’31 - FC Utrecht

Excelsior’31 speelt donderdag 31 oktober a.s. thuis tegen FC Utrecht in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Om een prettig verblijf op ons sportpark te waarborgen, verzoek wij iedereen in ieder geval de volgende punten in acht te nemen.

Entree
Het sportpark is donderdag 31 oktober a.s. vanaf 17.00 uur geopend voor bezoekers. Iedereen dient in het bezit te zijn van een entreekaart (ook leden en sponsoren).

Kaarten aan de kassa kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor jeugd t/m 15 jaar en 65+. Let op dat er niet gepind kan worden aan de kassa, het is alleen mogelijk om cash te betalen.

Parkeergelegenheid
Op de wedstrijddag is de parkeerplaats afgesloten. Dit onder meer in verband met de drie televisiewagens van FOX Sports die een groot deel van de parkeerplaats in beslag nemen.

De nog beschikbare parkeerplaatsen op het sportpark zijn alleen toegankelijk voor genodigden, zij hebben hier informatie over gehad.

Excelsior’31 roept zo veel mogelijk mensen op om met de fiets of lopend te komen! Op de parkeerplaats (tegen de windhondenrenbaan aan) worden extra fietsenstallingen geplaatst.

Minder validen worden verzocht zich vooraf te melden (uiterlijk maandag 21 oktober om 17.00 uur) door een mail te sturen naar info@excelsior31.nl. Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, kunnen wij geen garanties afgeven.

Iedereen dient de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen, ook al spreekt dat voor zich.

Veiligheid
Aanwijzingen van ordehandhavers, stewards, beveiligers en de politie dienen te allen tijde te worden opgevolgd. De stewards, de beveiligers en de politie zijn tevens gerechtigd bezoekers te fouilleren op het bezit van ongeoorloofde voorwerpen en deze, indien nodig, in beslag te nemen.

Alcohol is rondom het veld niet toegestaan, m.u.v. de gereserveerde zone voor FC Utrecht-supporters.

Vuurwerk is zowel binnen als buiten het sportpark niet toegestaan.

Excelsior’31 doet een dringend beroep op alle bezoekers om uw club op een positieve wijze te ondersteunen en u te onthouden en afstand te nemen van kwetsende en/of discriminerende spreekkoren. Ook deze wedstrijd is het spreekkorenprotocol van toepassing.

EHBO
De EHBO-dienst is deze avond te vinden in het clubhuis. Bij de ingang van het clubhuis is aangegeven waar de EHBO-dienst te vinden is.

Hoofdtribune
Alleen genodigden en personen die in bezit zijn van een tribunekaart mogen plaatsnemen op de hoofdtribune. Er worden geen tribuneplaatsen in de verkoop gedaan. De businessruimte boven de tribune is voor de wedstrijd en in de rust in principe alleen toegankelijk voor genodigden en pers. Na afloop van de wedstrijd is de businessruimte alleen toegankelijk voor genodigden en sponsoren.

Consumpties
Rondom het veld zijn diverse verkooppunten waar verschillende dranken en snacks kunnen worden gehaald.

Alcoholische consumpties zijn alleen verkrijgbaar in het clubhuis, op het terras en op het rode plein tussen veld 1 en veld 4 (niet rondom het veld, m.u.v. van de gereserveerde zone voor FC Utrecht-supporters).

De alcoholistische consumpties worden alleen in plastic glazen verstrekt.

Let op dat er niet gepind kan worden bij de verkooppunten buiten het clubhuis. Het is daar alleen mogelijk om cash te betalen.

Geen training
Donderdag 31 oktober wordt er niet getraind bij Excelsior’31. Alle trainingen die avond zijn afgelast.

Ten slotte
Wij wensen iedereen die deze wedstrijd bezoekt een prettig verblijf op ons sportpark en een hele plezierige en sportieve avond!

Het Bestuur van Excelsior’31

Kalender icoon vrijdag 25 oktober 2019 13:26 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers