Excelsior'31 3 verliest bij SVI 3 (2-0)

Foto bij Excelsior'31 3 verliest bij SVI 3 (2-0)

* Verslag met dank aan Joey Gerritsen Mulkes

Mede door blessures reisden we af met 12 man. De aftrap was om half 3 in Zwolle tegen SVI 3.

De eerste helft ging gelijk op, verdedigend stonden we goed maar werden niet heel gevaarlijk. De grootste kans was voor Bart die zijn schot net voorlangs zag gaan. SVI was gevaarlijk met de lange bal die over onze verdediging viel maar dat resulteerde niet tot grote kansen. We gingen rusten met 0-0.

In de tweede helft begon SVI zeer sterk en wat aanvallender, De spits van SVI was uitgeweken naar de linkerflank, trok naar binnen en liet Frank kansloos. Zo stond het na een uur spelen 1-0. SVI bleef druk naar voren zetten en Excelsior'31 3 kwam daardoor niet aan voetballen toe. Dit resulteerde ook in de 2-0. De laatste 20 minuten gingen we opportunistisch voetballen. En dwongen we SVI terug de 16 in. Het was lang billenknijpen voor SVI maar ze hielden wel stand tot de 90e minuut. We konden niets aan de stand veranderen, eindstand 2-0.

Volgende week spelen we thuis tegen Berkum om half 3, hier zullen we de punten moeten pakken om nog enigszins mee te willen doen.

Opstelling: Frank Beltman, Jesper Jansen, Luuk Beldman, Brent Jansen, Thore Slinkman, Matthijs Zandvoort, Joey Gerritsen Mulkes, Mathay Kahraman, Gabriel Ak (Thomas Rosman), Bart Getkate en Ronald Brinkman.