De Graafschap O21 maat te groot voor Jong Excelsior'31 (0-8)

Foto bij De Graafschap O21 maat te groot voor Jong Excelsior'31 (0-8)

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis

Dinsdagavond speelde de talentenpool van Excelsior'31 een oefenwedstrijd tegen De Graafschap O21. De superboeren speelden met een mix van het beloftenteam en het O19-team. Deze wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door De Sterkerij

Bij De Graafschap speelde voormalig Excelsior'31-jeugdspeler Mart Zwiers (zie foto onder) de hele wedstrijd mee.

De aanvaller zag dat zijn ploeg in de eerste helft de bovenliggende partij was. De ruststand was 0-4, Mart Zwiers scoorde de vierde treffer vlak voor rust.

Na rust werd Jong Excelsior'31 bij vlagen volledig weggespeeld door een goed spelend De Graafschap O21. Buiten een kans voor spits Maarten Baan in de eerste minuut na rust, kwam Excelsior'31 nauwelijks meer in de buurt van het vijandelijke doel. De Graafschap liep dan ook uit naar een 0-8 eindstand. De Doetinchemmers waren deze avond simpelweg een maat te groot voor de talenten uit RIjssen.

Opstelling Jong Excelsior'31: Allister van Merlevoort, Remon Dasselaar, Maarten Pluimers, Lucas van Beek, Tom Smoes, Lars Nijeboer, Craig Post, Jasper Velkamp, Maarten Baan, Emilio Solino Overmars, Yilber Haverslag

Wissels: Tim Paalman (k), Matthijs Seppenwoolde, Bram Lier, Mark van Pijkeren, Wes André, Jurn Nijhuis, Joel Baan

Opstelling De Graafschap O21: Guus Vaags, Bart Esselink, Nick Kaaijmolen, Walid Ould-chikh, Timo Jochemsen, Joey Lieshout, Ebbe Wenting, Hatim Akrom, Mart Zwiers, Gian Luca van der Wulp, Ferran Mombarg

Wissels: Lars Molenaar (k), Haris Mesic, Pim Lukassen, Tom te Veluwe