Daniël Holtman komend seizoen trainer bij vv Heerde

Foto bij Daniël Holtman komend seizoen trainer bij vv Heerde

Daniël Holtman komend seizoen trainer bij vv Heerde

Trainer/coach Daniël Holtman maakt komende zomer de overstap van Excelsior’31 2 naar vv Heerde. In het Gelderse Heerde wordt Holtman trainer van de hoofdmacht, dat uitkomt in de 2e klasse zondag. 

Een maand geleden kondigde hij zijn afscheid al aan bij Excelsior’31. De 30-jarige trainer is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij het tweede elftal van Excelsior’31. Daarvoor had hij Excelsior'31 JO19-1 en JO17-1 onder zijn hoede. 

Daniël Holtman: “Na een aantal mooie jaren bij Excelsior’31 ben ik toe aan een nieuwe, volgende uitdaging voor mijn ontwikkeling als trainer. Op dit moment ben ik bezig met de cursus UEFA A en beschik ik (als alles goed blijft verlopen) aan het eind van het jaar over deze licentie. Ik wil daarom ook de stap maken naar een eerste elftal, om me hierdoor nog verder te ontwikkeling en alles uit mezelf te kunnen blijven halen. Deze uitdaging heb ik nu gevonden in vv Heerde. Ik ben Excelsior’31 en alle mensen die bij deze club betrokken zijn zeer dankbaar voor de afgelopen jaren. We gaan er met zijn allen nog een mooi half jaar van maken!”

Kalender icoon maandag 16 december 2019 13:48 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers