Nissan Kia Beltman Darttoernooi (Indeling bekend!)

Foto bij Nissan Kia Beltman Darttoernooi (Indeling bekend!)

Nissan Kia Beltman Darttoernooi (Indeling bekend!)

ONDERAAN DIT BERICHT STAAT DE INDELING!

(sta je per ongeluk ingedeeld op de verkeerde voorrondedag, kom dan op de dag die je vooraf hebt aangegeven)

WIL JE NOG MEEDOEN? AANMELDEN KAN NOG STEEDS! 

Op donderdag 2 januari, vrijdag 3 januari en zaterdag 4 januari is het weer zover: dan vindt het door de Supportersvereniging georganiseerde Nissan Kia Beltman Darttoernooi plaats. 

Er zijn al aardig wat inschrijvingen binnen, maar je kunt je nog opgeven door een e-mail met je naam (of meerdere namen/een aantal van je teamgenoten) te sturen naar klaassen@excelsior31.nl

Deelname is mogelijk voor leden van de Supportersvereniging, alle seniorenleden (ook niet spelend), kantine-personeel, de darters van Excelsior’31, A-jeugd en de zaalvoetballers. (zowel dames en heren!) De deelnamekosten voor het altijd beregezellige toernooi bedragen 5 euro per persoon. Dit dient bij aanvang van de eerste voorronde-avond betaald te worden. 

Zodra de poule-indeling bekend is, zal deze op de site worden gepubliceerd.

De opzet

Het is inmiddels een traditie is dat iedere darter verzekerd is van twee dagen dartplezier. Op één van de twee voorrondedagen én op de finaledag. Er wordt op de finaledag namelijk een winnaars- en verliezerronde gespeeld. 

Voorrondes donderdag en vrijdagavond

De poule bestaat uit 4 of 5 darters. De nummers 1 en 2 gaan naar de winnaarsronde. Mocht het aantal aanmeldingen het toelaten, dan voegen de beste nummers 3 zich daar nog bij. De darters die deze schifting niet halen, gaan door naar de verliezerronde.

De finaledag

Op zaterdag wordt er gestreden voor de winst in de winnaarsronde en de verliezersronde. Op de finaledag wordt er begonnen met de verliezersronde. Er volgt opnieuw een poulefase. De winnaarsronde volgt later deze middag. Alleen de nummers 1 en 2 van de poules gaan door naar de knock-out fase.

Tijden donderdag- en vrijdagavond:

19.30 uur aanwezig, start: 20.00 uur

Tijden zaterdag:

Verliezersronde: 11.00 uur aanwezig, start: 11.30 uur
Winnaarsronde: 14.00 uur aanwezig, start 14.30 uur

Tot in het nieuwe jaar!

De Supportersvereniging

Kalender icoon zondag 29 december 2019 11:17 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers