Jurjan Wouda nieuwe hoofdtrainer Excelsior’31

Foto bij Jurjan Wouda nieuwe hoofdtrainer Excelsior’31

Jurjan Wouda nieuwe hoofdtrainer Excelsior’31

Jurjan Wouda is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Excelsior’31. De 28-jarige Zwollenaar is momenteel assistent-trainer van Peter Wesselink, die aan het einde van dit seizoen vertrekt naar DVS’33 Ermelo.

Jurjan Wouda is al meerdere jaren actief op De Koerbelt. Voordat hij dit seizoen als assistent bij de eerste elfalselectie aan de slag ging, was hij al een jaar trainer van JO17-1 en had hij twee seizoenen JO19-1 onder zijn hoede.

In zijn actieve carrière als doelman in het betaalde voetbal kwam Wouda uit voor SC Heerenveen, FC Emmen, RKC Waalwijk, SC Cambuur en als amateur bij Flevo Boys. Zijn profvoetbalcarrière heeft hij van jongs af aan gecombineerd met het trainerschap. Bij vv Heerenveen is hij op 18-jarige leeftijd begonnen als trainer van JO17-1. Daarna is Wouda nog een jaar assistent geweest bij het eerste elftal van vv Heerenveen en bij FC Emmen heeft hij de JO17-1 gecoacht.

Wij kennen Jurjan Wouda als een gedreven, ambitieuze trainer die prima past binnen de cultuur van Excelsior’31. Talentontwikkeling en discipline heeft hij hoog in het vaandel staan. Voor Jurjan Wouda zelf is het een mooie kans om op dit niveau in te stappen als hoofdtrainer. “Ik ben erg blij en trots dat ik deze kans krijg bij een hele mooie ambitieuze club”, aldus de nieuwe trainer die in het dagelijks leven actief is als sales manager bij ISBC Sport/Masita.

Wij zijn als bestuur en Technische Commissie enorm verheugd dat we Jurjan Wouda kunnen presenteren als nieuwe hoofdtrainer en wensen hem veel succes bij onze mooie vereniging!

Bestuur en Technische Commissie Excelsior’31

Kalender icoon vrijdag 27 december 2019 14:53 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers