Samenwerking Go Ahead Eagles en Excelsior’31

Foto bij Samenwerking Go Ahead Eagles en Excelsior’31

Samenwerking Go Ahead Eagles en Excelsior’31

De Technische Commissie en het bestuur van Excelsior’31 hebben een samenwerkingsverband gesloten met Go Ahead Eagles. Het gaat nadrukkelijk niet om een tot op de letter uitgewerkt akkoord maar om eensgezindheid over principes op het gebied van training, scouting, coaching en opleiding. Vanuit die gedeelde waarden gaan Excelsior’31 en Go Ahead Eagles in 2020 met elkaar samenwerken.

Over de volgende principes zijn de TC van Excelsior’31 en Eric Whittie, hoofd opleiding bij GA Eagles, het eens:

- GA Eagles wil Excelsior’31 helpen. Wat heeft Excelsior’31 nodig om de doelen te realiseren? Daarbij staat de onderlinge relatie centraal.

- Excelsior’31 kan met haar trainers mogelijk deelnemen aan Masterclasses die GA Eagles organiseert voor haar eigen trainers.

- in samenwerking met GA Eagles kunnen er clinics voor jeugdspelers worden georganiseerd. Op die manier geven we onze externe scouting meer vorm.

- GA Eagles spreekt de ambitie uit een samenwerkingsverband aan te gaan met een twaalftal clubs in de Stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer en in de nabije omtrek. Excelsior’31 erkent deze ambitie.

- Ook is afgesproken dat GA Eagles en Excelsior’31 gaan bekijken hoe beide businessclubs elkaar kunnen gaan versterken.

De Technische Commissie en het bestuur zijn verheugd dat de principes voor samenwerking zijn geformuleerd en dat we vanuit een mooie vertrouwensbasis elkaar kunnen versterken.

Kalender icoon woensdag 25 december 2019 16:00 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers