Foto bij Reserves Excelsior'31 (zaal) starten nieuwe jaar uitstekend met uitzege bij koploper WRZV

Samenvatting WRZV - Excelsior'31 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen woensdag hebben de reserves van Excelsior'31 de uitwedstrijd bij WRZV met 3-7 gewonnen. In Zwolle werd in een enerverende en open wedstrijd de huidige koploper verslagen, waardoor de Rijssenaren weer back in business zijn.

Rik Harbers toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Hij scoorde de 2-2, nadat Excelsior'31 na vijf minuten al op een 2-0 achterstand was gekomen. WRZV liet zien dat het een aantal uitstekende spelers heeft, maar het was Rik Voortman die de gasten op voorsprong schoot met een mooi schot met links in de kruising! Omdat het voor rust toch nog 3-3 werd, moest het in de tweede helft gebeuren.

Excelsior'31 ging iets compacter spelen en kreeg iets meer vat op de tegenstander. Toch moest keeper Willard ter Stal een aantal keer handelend optreden en hield zijn ploeg in de wedstrijd. Het was Cor Pongers die de wedstrijd besliste met twee overtuigende goals van achteruit. Omdat WRZV vervolgens alles of niets ging spelen, kon Abdul Kaya nog twee keer toeslaan in de counter. Met drie thuiswedstrijden voor de boeg een erg belangrijke overwinning voor het schaduwteam.

Volgende week donderdag speelt Excelsior'31 2 thuis tegen subtopper SK Turkuaz. De wedstrijd begint om 21.00 uur in de Reggehal.