Stephan Bloemendal nieuwe trainer Excelsior’31 JO19-1

Foto bij Stephan Bloemendal nieuwe trainer Excelsior’31 JO19-1

Stephan Bloemendal nieuwe trainer Excelsior’31 JO19-1

De Technische Commissie van Excelsior’31 heeft Stephan Bloemendal aangesteld als trainer/coach van Excelsior’31 JO19-1 voor komend seizoen. Hij wordt de opvolger van Rowdy van der Hoop, die de club na dit seizoen gaat verlaten. 

De 26-jarige Bloemendal is momenteel trainer van Vroomshoopse Boys JO19-1 en het O21-team dat uitkomt in de Beltona-competitie. Daarvoor was hij trainer van de JO15-1 en assistent-trainer bij het vlaggenschip van Vroomshoopse Boys. 

Stephan Bloemendal, die in het bezit is van het UEFA B diploma, is in het dagelijks leven woonachtig in Vroomshoop en werkzaam als docent economie bij C.S.G. Het Noordik. 

Op voetbalgebied kiest Bloemendal nu dus voor een nieuwe uitdaging: “Na een aantal positieve gesprekken is voor mij duidelijk geworden waar de jeugdopleiding van Excelsior’31 voor staat en hoe men daar invulling aan wil geven. Het lijkt mij een mooie uitdaging om hier als trainer een steentje aan bij te dragen. Ik heb veel zin om komend seizoen bij deze mooie vereniging aan de slag te gaan en kennis te maken met de club, spelersgroep en het jeugdkader. Ik zie dan ook uit naar een positieve samenwerking.”

De Technische Commissie wenst Stephan Bloemendal veel plezier en succes op De Koerbelt.

Kalender icoon donderdag 9 januari 2020 11:54 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers