Spelersnieuws Excelsior'31 1: Zeven spelers verlengen contract, Arslan per direct toegevoegd aan selectie

Foto bij Spelersnieuws Excelsior'31 1: Zeven spelers verlengen contract, Arslan per direct toegevoegd aan selectie

Spelersnieuws Excelsior'31 1: Zeven spelers verlengen contract, Arslan per direct toegevoegd aan selectie

De Technische Commissie van Excelsior'31 is momenteel druk bezig met de samenstelling van het eerste elftal voor komend seizoen. Inmiddels zijn de contracten van zeven spelers met een jaar verlengd. 

Allereerst blijft aanvoerder Hielke Penterman bij Excelsior'31. De 34-jarige goalgetter is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in Rijssen en scoorde tot nu toe 72 competitiegoals voor Excelsior'31. Dit seizoen staat de teller op vijf treffers en drie assists in de Derde Divisie. Hij kwam in elke competitiewedstrijd in actie.  

Reserve-aanvoerder Hakim Ezafzafi gaat voor zijn negende seizoen op De Koerbelt. De 30-jarige aanvaller was de afgelopen acht seizoenen goed voor 81 treffers. In de Derde Divisie kwam Ezafzafi tot nu toe tot zeven goals en drie assists. Ook Ezafzafi miste dit seizoen nog geen wedstrijd. 

Ook Michel Gerritsen Mulkes blijft Excelsior'31 trouw. De 28-jarige middenvelder uit de eigen jeugdopleiding gaat voor zijn negende seizoen in de hoofdmacht. Tussentijds speelde hij nog twee seizoenen bij Go Ahead Eagles. Dit seizoen is de Rijssenaar belangrijk voor de ploeg met tot nu toe zes assists. 

Mirko Zwiers heeft getekend voor zijn vierde seizoen op De Koerbelt. De 28-jarige verdediger speelde in zijn eerste twee seizoenen als rechtsback en kwam dit seizoen in de Derde Divisie met name als centrale verdediger in actie. Zwiers miste nog geen enkele wedstrijd dit seizoen. 

Rechtsback Stijn Beverdam heeft zijn contract ook verlengd. Hij is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de hoofdmacht. Het 21-jarige talent uit de eigen jeugdopleiding begon dit seizoen tot nu toe alle competitieduels in de basis. 

Ook nieuwkomers Dérian Reinders en Vincent Schmidt, die afgelopen zomer overkwamen van HHC Hardenberg, gaan voor hun tweede seizoen op de Koerbelt. De 23-jarige Reinders heeft als middenvelder momenteel drie goals en een assist op zijn naam staan. Schmidt speelde tot nu toe alle competitieduels. De 24-jarige linksback kwam daarin tot een goal en twee assists. 

De Technische Commissie is blij dat deze spelers ook komend seizoen bij Excelsior'31 te bewonderen zijn. Met de overige spelers worden momenteel / in de komende weken gesprekken gevoerd. 

Daarnaast is Koray Arslan per direct aan de selectie toegevoegd. De 25-jarige aanvaller was de afgelopen maand op proef en komt over van Schüttorf uit Duitsland. Daarvoor speelde hij in Nederland voor Sportlust Glanerbrug, Sportclub Enschede en Rigtersbleek en in Duitsland bij Coesfeld, Vorwärts Epe en Stadtlohn. 

De Technische Commissie is blij dat het Koray Arslan toe heeft kunnen voegen aan de selectie, dit mede vanwege een aantal langdurige blessures bij de eerste elftalselectie. Arslan is sinds deze week speelgerechtigd en zal morgen voor het eerst bij de wedstrijdselectie zitten van het eerste elftal, dat de Derde Divisie hervat met een thuiswedstrijd tegen Barendrecht.

De TC wenst Koray veel succes en plezier bij Excelsior'31.

Kalender icoon vrijdag 10 januari 2020 13:11 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers