Excelsior'31 1 genomineerd als sportploeg van het jaar 2019 in de gemeente Rijssen-Holten

Foto bij Excelsior'31 1 genomineerd als sportploeg van het jaar 2019 in de gemeente Rijssen-Holten

Excelsior'31 1 genomineerd als sportploeg van het jaar 2019 in de gemeente Rijssen-Holten

De nominaties voor de Radio 350 Sportverkiezing 2019 zijn bekend gemaakt door de organisatie. De Sportverkiezing voor de gemeente Rijssen-Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 17 januari tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Tevens verhuist de Sportverkiezing naar het clubhuis van Sportclub Rijssen.

Dit jaar zijn er 5 prijsuitreikingen bij de Sportverkiezing Rijssen-Holten.

In de categorie sportman zijn Danny Jansen (darten), Antonie ter Harmsel (mensport) & Martan Poortman (trampoline springen) genomineerd.

Marije Beverdam (trampoline springen) & Daphne Kappert (paardensport) zijn dit jaar in de categorie sportvrouw genomineerd.

Voor de categorieën sporttalent & sportploeg zijn dit jaar vele nominaties voor binnen gekomen. Diegene die door de jury zijn genomineerd voor de sportverkiezing zijn Luuk Dangremond (trampoline springen), Laura Davids (BMX) & Hugo Overmeen (Mountainbiken/Triathlon) voor de categorie sporttalent.

Het beachvolleybal duo Floor van Losser & Kim Borkent, Excelsior’31 1 veld (voetbal) & Rivo Meisjes C1 (volleybal) zijn genomineerd in de categorie sportploeg.

Dit jaar zet de sportredactie van Radio 350 de schijnwerper op iemand die vele prijzen de afgelopen jaren heeft gewonnen met zijn tak van sport. Alleen komt hij niet in aanmerking voor de categorie sportman. Wie het wordt hoort u vrijdagavond aanstaande in de uitzending.

De sportverkiezing vindt dit jaar plaats in het Clubhuis van Sportclub Rijssen, Arend Baanstraat 102, Rijssen. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn, de entree is gratis. Alles is tevens te volgen via Radio 350 & TV 350 op vrijdag 17 januari vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur.

Kalender icoon donderdag 16 januari 2020 12:34 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers