Clubhuisbezoekers doneren €520,- aan MO15-1 voor KiKa

Foto bij Clubhuisbezoekers doneren €520,- aan MO15-1 voor KiKa

Clubhuisbezoekers doneren €520,- aan MO15-1 voor KiKa

Vorige week was in het Weekjournaal van Excelsior'31 TV ruim aandacht voor de meiden van Excelsior'31 MO15-1, die komende zaterdag met het hele team meedoen aan een spinningmarathon voor KiKa bij Lucky in Rijssen. 

Bij Excelsior'31 staat er nu ongeveer twee jaar een collectebus van KiKa op de bar in het clubhuis. KiKa is een Nederlandse stichting die sinds 2002 fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Het barpersoneel en de clubhuiscommissie draagt zorg voor deze collectebus en zorgt ervoor dat het geld dat opgehaald wordt bij KiKa terecht komt.

Barman Bert van de Maat: "Ook de afgelopen tijd is er weer veel geld gedoneerd in het clubhuis. Toen wij vorige week in het Weekjournaal van Excelsior'31 TV de oproep van de meiden van MO15-1 zagen, dachten wij dat het een mooi idee was om het geld dat op is gehaald door de clubhuisbezoekers te doneren aan de actie van de meiden voor KiKa." 

Afgelopen donderdagavond overhandigde Bert van de Maat namens de donateurs (de clubhuisbezoekers van Excelsior'31) een envelop met maar liefst €520,- aan de meiden van MO15-1. Een prachtig bedrag, dat toegevoegd wordt aan het sponsorgeld dat de meiden tot nu toe al op hebben gehaald. Sponsoren kan nog steeds! Ga voor meer informatie over de spinningmarathon van komende zaterdag in Lucky naar www.spinningmarathonrijssen.nl/

Excelsior'31 dankt alle clubhuisbezoekers die gedoneerd hebben voor hun bijdrage aan dit mooie bedrag. Daarnaast wenst de club de meiden van MO15-1 en alle andere deelnemers aan de spinningmarathon van komende zaterdag veel succes toe! We gaan er vanuit dat het resulteert in een fantastisch bedrag voor KiKa!

Bekijk de beelden van de overhandiging van de €520,- aan de meiden van MO15-1 in het Weekjournaal van deze week:



In het Weekjournaal van vorige week vertelden de meiden over de spinningmarathon voor KiKa:

Kalender icoon donderdag 16 januari 2020 23:16 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers