Reserves Excelsior'31-zaal winnen thuisduel tegen SK Turkuaz

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal winnen thuisduel tegen SK Turkuaz

Samenvatting Excelsior'31 2 - SK Turkuaz, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdag hebben de reserves van Excelsior'31 de wedstrijd tegen SK Turkuaz met 5-2 gewonnen. In de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar was het een enerverende en fanatieke wedstrijd waarin de spanningen dikwijls hoog opliepen.

Daar keeper Willard ter Stal geblesseerd was, werd aankomend politieman Frank Haase van stal gehaald en stond deze avond tussen de palen. Hij had een paar prachtige reddingen en liet zien goed handelend te kunnen optreden in noodsituaties. Cor Pongers en Arnoud Baan waren de sterspelers deze avond, maar ook zij kunnen het niet zonder het sterke team wat hen laat uitblinken.

Door doelpunten van Arnoud Baan en Cor Pongers ging Excelsior'31 met een 2-1 voorsprong de rust in. Na de rust waren het opnieuw deze spelers die met twee prachtige doelpunten de beslissing wisten te forceren. De jonge hyena Nick Averesch besliste de wedstrijd met een mooie schuiver, zodat de thuisploeg zich weer gedeeld koploper mag noemen.

Volgende week donderdag speelt Excelsior'31 2 opnieuw thuis, dan tegen EZV uit Enschede. De wedstrijd begint om 21.00 uur in Sporthal de Reggehal in Rijssen.