Melvin Koetsier en Niek Davina verlengen, Boy Boeloerditi vertrekt bij Excelsior’31

Melvin Koetsier en Niek Davina verlengen, Boy Boeloerditi vertrekt bij Excelsior’31

Melvin Koetsier staat ook komend seizoen onder de lat bij Excelsior’31. De 30-jarige doelman is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen op De Koerbelt.

Ook de ervaren Niek Davina blijft bij Excelsior’31. De 32-jarige middenvelder, die dit seizoen voornamelijk als centrale verdediger opgesteld wordt, gaat voor zijn twaalfde seizoen in Rijssen. Vorig seizoen werd hij gehuldigd voor zijn 250e wedstrijd in het shirt van Excelsior’31. 

De Technische Commissie is blij dat Excelsior’31 ook komend seizoen kan beschikken over deze ervaren krachten. 

Boy Boeloerditi heeft besloten om de club na dit seizoen te verlaten. Boeloerditi is bezig aan zijn vierde seizoen in Rijssen. De 29-jarige middenvelder is momenteel samen met Hakim Ezafzafi topscorer van Excelsior’31 (met zeven doelpunten) in de Derde Divisie. Ook was hij dit seizoen belangrijk met twee doelpunten uit bij Dongen (1-2), waardoor Excelsior’31 in de KNVB Beker uit mocht komen tegen eredivisionist FC Utrecht. 

De Technische Commissie dankt Boy Boeloerditi voor zijn inzet de afgelopen seizoenen en wenst hem veel succes in het vinden van een nieuwe uitdaging.

Kalender icoon zaterdag 18 januari 2020 20:57 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers